Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada znate zasto su alkohol i droga zabranjen u Islamu.
Umiru od gladi i u Kini, Indiji, Haitiju, Kenyi, Sierra Leone, Zimbabwe, Congo, Nepal, Cameroon.... kakve veze to ima sa Islamom?
Odma\' na kolac nabiti !
Ili si ti slabo slušao to na vjeronauku/mejtefu ili nešto nije u redu sa tim vjerama. ko da ih je čovjek pisao da lakše vlada čovjekom.
@@PRAVDA To što ti sanjaš sine jeste raj/džennet, a KOJEG TEK TREBA ZASLUŽITI! Šta si mislio, da ćeš tek onako, bez IKAKVE zasluge dobiti blagostanje, sitost itd. po čitavome svijetu!? Jok, iskušenja su to brate, kako njima koji gladuju tako i nama da im pomognemo pa da zaslužimo svoje mjesto u spomenutom raju!
Pravoslvno ortodoksna i ruska kravetina, !
Samo pilo(nije ga mama prisilila),samo palo sa kreveta(kriva vjerovatno kanta koja se nekom potrebom nasla pored)-Boze imal te igdje!!!!
Dijete je spavalo na kaucu, pored kojeg se ne znam zasto nalazila kanta puna vode u koju je upalo i udavilo se? Koji od ovih proroka je ovo predvidio? Da mu se obratim, njemu cu da vjerujem :P
Nisi ti kriv sto neznas ko je tata
alkohol je dar od boga! :)
RUSKE DROLJE U SVJETU POZNATE ! MALO JE TOGA STO IH DJELI OD ZIVOTINJA(CAST PLEMENITIM ZIVOTINJAMA)
godinu dana uslovno,pa za ovo se ide u dozivotni zatvor.nisu ni u rusiji zakoni kosto su nekad bili u staljinovo vrijeme te optuze za sabotazu i nevin odes u gulag.
Ovo se zovu,one najgore osobe,sto kvare ovaj svijet.Jednostavno receno ubice.I kaze samo godinu dana uslovno -.-
I ljudi se pitaju sto im je natalitet los
Ona je nakon toga nahranila dijete mješavinom hrane za djecu i alkohola i pijana zaspala. Sta vam pod milim bogom znaci ova recenica?????
Zabraniti cigarete najzescom kampanjom u istoriji a alkohol i svinjetina je zlo zla
pa oni su - kako ono ide mantra - uhelaćili svetu knjigu promenili je okrenuli je napravili neki čudan spoj. nego čudno da to nije zabranjeno u jedinoj pravoj religiji. Al eto nejse, puno smisla za humor ima dragi Bog