Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon točka, armatura drugo najveće čovjekovo dostignuće...
ni čestita maltera između kamena a kamoli betona,...
Ko da je rat bio
baš me zanima jel bio ovaj pežo tu
Zalosno sta se sve moze desiti za trenutak. Sad te ima sad te nema. U buducnosti cemo moci predvidjeti prirodne katastrofe, erupcije vulkana, zemljotrese... ali nazalost ne jos, tako da cemo se jos nagledati jos ovakvih tragedija.
U budućnosti će biti teži primitivizam, jer pametni ga vade na vrijeme.
bas ih je satralo...........strasno....sta te preko noci moze strefiti.......priroda je cudo !
@mirrorce italija , japan, california...tako te zemlje gdje je najveca mogucnost za razorne zemljotrese iako se nikad ne zna, to je tacno.. ej, ali zamisli u 3.40...sto je najgore, ja sam ubjedjena da sam i ja osjetila tu noc. samo, mozda nije od tog zemljotresa , mozda je kod nas bilo podrhtavanje iz drugog epicentra.. vidi molim te, kako su neke kuce ostale citave, 'samo ' se krov urusio a druge samo hrpa kamenja, nista od njih nije ostalo
Zalosno...