Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi su vam članci al' ovaj je nadmašio sve do sad
@SuaveAcecino , ovo je satiricni clanak ....pise gore na pocetku .
@SuaveAcecino Nije, nego časopis Independent iz Londona, a riječ je o stvarnim događajima iz svijeta, pretežno sa engleskog govornog područja !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stravično glupo
ima li tvoj nick veze sa onom lily iz serije how i met your mother?
MPower@ za razliku od vas (sda) jadnika i bjednika imam 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (146)
što bi reko Damir : ''I am not a muslim.''
Nije glup text glup je narod,i to globalno...citam i nmg da vjerujem svojim ocima,pa ako je ta nekakva sigurnost na visokom nivou zasto ne citamo vijesti kako je negdje zapravo sprijecen i osujecen teroristicki napad,a ne hadalji fataju sestogodisnjake dok pravi teroristi neometano pobise po' planete!!!
Tako,je
klix je dosegao vrhunac gluposti, nema dalje
clanak je satirican, halo ljudi. al' da dodam. 0 (nulti uslov) biti musliman. naravno osim ako si naftas u svom privatnim avionu sa svojim pilotom, tada mozes biti i majmun.
"LEGION OF MERIT - CHIEF COMMANDER: General Dragoljub Mihailovich distinguished himself in an outstanding manner as Commander-in-Chief of the Yugoslavian Army Forces and later as Minister of War by Organizing and leading important resistance forces against the enemy which occupied Yugoslavia, from December 1941 to December 1944. Through the undaunted efforts of his troops, many United States airmen were rescued and returned safely to friendly control. General Mihailovich and his forces, although
..... lacking adequate supplies, and fighting under extreme hardships, contributed materially to the Allied cause, and were instrumental in obtaining a final Allied victory." - Harry S. Truman, March 29, 1948.
@djebazapelo oh yes, ..... pa sto su onda na kraju odlucili da pomognu partizanima i Jugoslaviji?? Sta je prevagnulo? eh, americka dvolicna vanjska politika...uvijek bila i bice...zapamti nesto- politika je kurva. I to ne samo americka.... ja predlazem tebi i meni nesto- da mi oboje normalno zivimo ....zar ne bi bilo ljepse da smo sada u Spaniji, i j ai ti , i da uzivamo?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Deseta stvar Nema potrebe biti pripadnik pedofilnog arapskog prevaranta ili jos gore poturica
inace,..navodno po predanju poturica u Svijetu Srbe mrze :)
Najbolje da svi sada prihvatimo drugu vjeru, ili da putujemo pjehe. Takav je zaključak
Cijeli svijet zna da su Amerikanci prvoklasni idioti, no Klix opasno pretenduje da nijhovo mjesto. Zapravo, ne kaskam ni ja mnogo iza budući da sam do kraja ovo debilno sranje pročitao.
musliman sam izgledam kao musliman celav imam malo brade cesto letim u avionu radim sta zelim msm sta je potrebno nikad niko me nije osudio po tom pitanju za bilo sta sve jedo tebe treba se znat ponasat nije samo izgledat
Za ovo su sve krivi muslimani.
Nek mozemo zato gu.it u wc-u.
pa ima li iko da bar procita tekst prije napise glupost u komentare?
od pamuka je muka mi je...
@Pr0peler because i live in banana state...
@THCFCS in a*
Ovako, idite u tri pm po redu: autor teksta, budala koja ga je prenjela na ovaj portal kao i urednistvo ovog portala. Pa pizda vam m** ima te li normalnijih stvari i informacija da objavljujete. Trujete narod, podrzavate pljuvanje po muslimanima, djubrad jedna pogana.
Procitaj clanak ponovo. Upravo si ti ispao glup jer je clanak zapravo pro-muslimanski.
hahha klikseri balije ne kontaju satiru, mati moja
@ minderas naslov jeste satira-- famozni engleski stil koji ja volim.. a sam tekst je istinit, ovi incidenti se jesu desili...i to englezi ismijavaju kroz naslov koji su mu dali :))