Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce se zavrsiti na ovome i da nece biti odmazde. Valjda ce jednoga dana zivjeti svi u miru.
Abrakadabra: Zivi i zivjela je tvoja mama
A i sestra isto mu živi.. Čak šta više, uživa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niko ne govori o uzroku problema . To djete i njegovi roditelji su odrasli pod židovskom čizmom ugnjetavanja . Dan ranije su cionisti ubili 9 palestinaca otimajuci i tjerajući ih sa njihove vjekovne zemlje . Jel i to bio Terorizam . A Amerika i čitav svjet se ovi dana prisjecaju Holokausta . Nadam se da ce palestincima jednog dana dati njihovu teritoriju i da zive u miru.
Jevreji su čisto zlo. Nakon svega što su na njima uradili, trebali su biti primjer planeti u dobru. A ipak, otišli su na stranu zla i sami postali fašisti.
Ma da, dječak je trebao biti mirian i gledati kako mu oduzimaju dom, kao i haljadama drugih Palestinaca. U tzv. izraelu, već više od 50 godina se sprovodi etničko čišćenje, naočigled čitavog svijeta. P.S. nemam ništa protiv Jevreja, ali cioniste mrzim!
Možeš misliti koliko zlo i bol su nanijeli jednom djetetu da napravi što je napravio.
Ubiju mu oca i pola porodice, sve ih drže u siromaštvu i beznađu, sa otetom zemljom i imovinom i naravno uopšte se I ne čude kada 13 godišnje dijete pogine napadajući okupatore koji naoružani "žive normalan život".
Čudi me...ko je izazvao, ko provocira ? Ka'e piše u Knjigama da je to njihov grad? U knjigama svetim piše?? Ništa katastar? Ništa pravo i ljudska prava ?
Nikad nema mira sto je silom oteto
Niko se ne pita ko je iskoristio dijete od 13 godina, dao mu pištolj i Bog zna kako nagovorio da uradi ovo što je uradio. I ovaj dječak je žrtva onog koga je poslao.
Da sa 13 godina puca i još ubije dvoje ne mogu da vjerujem. Sve da su ga učili kako da puca čitav život šta će te male ruke da drže pištolj i da mu ne ispadne iz ruku nakon sto ispali metak.
kada si dijete i dostupno ti je oruzje, a pobili su ti vjerovatno pola familije, ne treba ti niko da te nagovori na taj cin, nazalost.
Strava i uzas :(
Odrasta jedna nova generacija palestinaca koja nece trpjeti cionisticki teror,fasizam,rasizam i genocid.
Drugim rijecima: "Podrzavam terorizam palestinskih divljaka sa srednjovjekovnim mentalitetom"
Da ne rade u svojoj okupiranoj zemlji isto ono što Ukrajinci rade?
Ukrajinci izvrsavaju teroristicke napade na civile u Rusiji?
hamas je izraelsko maslo. koriste ga kako bi kod naroda vlast dobila potporu da riješe arapsko pitanje u palestini.