Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA SE SH-HS FASISTI UNAPRIJED NE RADUJU, OVA JE ISTO PROTIVNIK ISTNOCNO-EUROPSKIH IMIGRANATA KOJI DOLAZE IZ EU, KAO I PROTIV AFRIKANACA, ONA JE GENERALNO PROTIV EU, PROTIV EURA, PROTIV NJEMACKOG DIKTIRANJA UNUTAR EU I EUROZONI KAO I PROTIV GENERALNE NEKONTROLISANE IMIGRACIJE, BEZ OBZIRA KO SU I DAKLE DOLAZE. TAKODJER ONA JE PROTIV NOVIH PROSIRENJA EU.
Medjutim niko ne spominje da su u EU parlament usli i njemacki neonacisti? Svejedno, kad se svi ovi ultradesnicari skupe, svejedno opet Krscanski-Demokrati, Socijalisti i Liberali suverene vladaju EU parlamentom, samo su Socijalisti i Krscanski-Demokrati zamijenili mjesta. Uglavnom pored Nigela Faraga, imati cemo jos desnicarskih klovnova koji ispravno govore vecinom, medjutim ovi korporativni placenici ih nece ni u buducnosti sljiviti. Najvise sto mogu je zabavljati narod preko Youtuba sa snimcima iz parlamenta. Uglavnom oni ce biti izolirani i vecina ce ih koristiti iskljucivo kad njima budu trebali kao i uvijek. Prema tome nista novo u Europi.
Angela Merkel i Njemci i dalje suvereno vladaju i dalje nece uvesti zakonski limit za minimalne place u Njemackoj i dalje ce preko toga krasti radna mjesta iz drugih drzava Eurozone i sve dok ne dodju generalni izbori u Francuskoj 2017 godine, a onda serija politickih zemljotresa. Front National ce dobiti 45% glasova Francuza, plus naci ce se jos neka partija koja ce biti protiv EU i onda se raspisuje ekspresno referendum u Francuskoj za napustanje Eurozone i EU. Nakon toga slijedi samoukidanje EU i Eurozone. Uvode se nacionalne valute, zapocinje ekonomski rat, uvode se granice, protekcionizam i kraj globalizacije.
ova ko Dodin tranvestit Željka Cviki :-D
Шта је бре терористо, усро си се, а? ------------------------------- STA SE TI BUDALO JAVLJAS, TO MISLIS DA TI SAD PASALUK IMA SANSE UCI U EU I DA TA KOJU BRANIS ZELI JOS JEDNU RUMUNIJU U EU, KAD PRIME NAJVECE TRAZIOCE AZILA U EU, SRBIJU? PA ONA JE GUNDJALA PROTIV HRVATSKOG CLANSTVA NEKI DAN, A I SPOMENULA JE SRBIJU KAO NOVU RUMUNIJU U EU!
Klimakteričarka.
handricgradnovi, pred izbore se svasta radi a kad se docepa vlasti ponasace se poprilicno normalno. kad su francuzi bili hrabri?
Ova počela ko Čović, čuj kaže vlada ne predstavlja francuski narod :-D
milfača a la cvijanović
Samo desno i na semaforu. Mi Bosanci i Hercegovci cemo birati kao i Europa. SDA, HDZ i SDS Zivio nacionalizam!!!
..ovako sranja započinju...
...ma ja, ono "rat koji će završiti sve ratove"...
ova bas ne dangubi...........samo veselo braco francuzi