Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napadati ljude na molitvi i uopste na cistu miru..... fasisti! Ni P od Pravoslavlja! Hapsiti, hapsiti!!!
pa ko i braca im smrdi svete se za nesto sto je bilo prije 500 godina...KRSCANSKI TERORISTI
http://www.youtube.com/watch?v=0_k5puvwlIY&feature=related uvijek sam se pitao kako to da se moja porodica koja zivi u svedkoj, a i dosta drugih bosnjackih tako lijepo uklopila u taj ambijent, kako fizicki tako i psihicki...
ne brini, biće na šeset minuta... \"Razbijena vehabijska grupa u bugarskoj.\"...
Na TV1 se moglo pročitati o sukobu a ne napadu,dok ftv ovu informaciju nije stavila ni na teletext.
Mislim da je tamo bio jedan musliman koji je htio preci na pravoslavlje pa ga ovi drzali zarobljenog u dzamiji. I normalno je onda da dodju Bugari i oslobode toga koji je htio preci na pravoslavlje. I sta tu nije jasno?
Nisu svi Bugari ovakvi, mnogi su tolerantni prema drugima, ali eto mi uzimamo odmah zdravo za gotovo da su svi isti. Ovo je vrijeme kada su se svi digli protiv muslimana, ali se pitam ko je sledeci na redu - hindusi, pravoslavni ili budisti ?
CIGANI I JEDNI I DRUGI....SVE U SVEMU OVAJ JEDAN@sto kaze da mu je drazi kriz nego brat ateista ..radi takvi kao ti moj zemljace danas gdje je taki kriz nema ni tvoji niti moji..papcino primitivna...sve vas vjernike tupave treba ko i ove cigane sto mole na otvorenom i sto pustaju na razglas ..provociraju i dobiju sta traze..i tacka!!
Zasto su se molili vani ,zasto nisu unutra?
Kako prvo poruka za SA-x...Š.U.P.C.I...da ste imalo objektivni, naslov bi glasio \"Krscani napali neduzne muslimane u Dzamiji\", ali ne, vi samo prenosite ono sto vam se plasira...pa kada neki ludzak sa muslimanskim imenom u Egiptu napadne kopta, neki krstaski novinar objavi vijest sa naslovim \"muslimanski fundamentalista napao neduzne kopte\" a vi tu informaciju samo prenesete i sami samim tim direktno sirite dezinformacije, umjesto istinite informaacije. STOP krscansko-zidovskom teroru nad muslimanima!!!! A za bugare savjet...ne igrajte se sa azdajom...
stvarno mi te zao, al ono stvarno....
Sirija- 20.05.- https://www.youtube.com/user/lolowawaa#p/u/0/WFt0Tpz2mdI Sirija-http://www.facebook.com/UgaritNEWS Sirija- http://www.aljazeera.net/NR/exeres/60C0A617-A60F-4771-800D-C58A6B1B4C7C.htm?GoogleStatID=9 Sirija- http://www.facebook.com/Syr.Revolution Sirija- http://www.facebook.com/SyrianFreePress Ham- 20-5- http://www.youtube.com/watch?v=Rl9tl9oBO0o Sirija- http://www.youtube.com/user/mercysyria Sirija -Al-Thawra - Hama - 20/05/2011- http://www.youtube.com/user/mercysyria#p/u/4/byVR_V1d-PY Sirija- http://www.facebook.com/ShaamNews Sirija-http://www.facebook.com/ShaamNewsNetwork http://www.facebook.com/syrian.pressure http://www.facebook.com/pages/Protestors-in-DC-for-Syrian-Freedom/157009947697180 http://www.facebook.com/syrian.pressure http://www.facebook.com/fnn.syria.english
ja junačina ovih bugara koliko su hrabi kaže europljani ih zaustavljaju hoče da idu da napadnu tursku
pa nitko vas ne voli...
STOOOKA IZM3TISLAMSKA! SVE JE TO AZIJATLUK
Da li je ovo doista stav Bosanaca o islamu, vjeri djedova i baki njihovih? Ne mogu vjerovati da neko može dati pozitivan klik ovoj budali što bi skrnavio Kur\'an iz čiste mržnje.
...Smrdljivi muslimajmunski miš...