Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvaljujući prije svega investicijama njegovih ljudi iz ruskog svijeta poduzetništva, RS je postala ekonomski nezavisnija i stabilnija u odnosu na ostatak krnje BiH. Putin je bio i ostao veliki prijatelj srpskoga naroda i svaka mu čast na još jednom mandatu.
jah, poslao oligarhe van, a svaki tezak preko 500 mlijardi dolara jedan takav moze kupit balkan iz temelja izgleda da je rusija bas bogata zemlja kad moze zrtvovati tolike pare radi 2-3 covjeka
@ivo miro bas tako,htio sam i ja ovako nesto slicno napisati,svaka cast na komentaru ;)
ko zna zna, putin zna
dzaba sve al ni rusija nije htjela krivoslavne barbare sa kosova XD
Providni su ovi zapadni huškatori kad je Rusija u pitanju. Putin je jedini čovjek koji stoji kao prepreka ka korporativnom ropstvu ostatka svijeta od strane NATO-a. Zdrav, pismen i prije svega patriotski nastrojen Putin je zadnje što jevreji sa Wall Streeta hoće da vide na čelu Rusije. Njima je Jeljcin bio idelana opcija, budaletina i pijanica, mogli su šta su htjeli. A kad je došao čovjek koji je digao vojsku na viši nivo, zahvalio se jevrejima na lihvarenju zemlje i poslao iz van, uradio sve na promociji zemllje u svakom smislu (olompijada),ucinio da oni Rusi koji hoće da rade žive bolje nego ikad, onda to ocito nije to.
JA VODIM BORBU PROTIV MAFIJASKE UPRAVE GODINAMA ALI NIKO NI MUKAJET.
braco rusi, lakse bi vam bilo da ga krunisete
Zar nije trebao dati ostavku,prije nego i demonstracije i pocnu,ostavka se daje prije svega...i njegovo je prohujalo sa vjetrom!:):)