Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci dajte nam Erdogana zauzvrat uzmite komplet politicare iz BIH parlamenta ,dva entiteta I 10 kantona + district Brcko ( gratis ).Covjek koji je za 10 godina izgradio zemlju I stavio je medju nekoliko najbolje razvijenih ekonomija u svijetu.U Istanbulu se gradi novi aerodrom ,pored 2 postojeca ,gradi se novi most na Bosforu ( nije most preko Miljacke od 50 000 KM ),grade se novi stanovi,skole,bolnice.. .Grad je dozivio procvat u posljednjim godinama .Nekome ocigledno smeta takav pristup I vodjenje drzave ,ali treba im opet dati ,, demokratiju '' I to najbolje sa nasom setorkom iz vlasti.
Traže ostavku premijera koji je zaslužan za ogromni ekonomski razvoj Turske . gadna je droga taj kemalizam.
Turski narod neće mjenjati demokratiju, ali hoće Erdogana.
Sto mi se nesto Turska sada slabo mjesa u siriju, erdogan se zabrinuo za svoju stolicu heheheh... U siriji svaki dan situacija sve bolja dok u turskoj suprotno...
ako turci nece erdogana Bosna ce ga dobro docekati.BUJRUM ERDOGAN U BOSNU
kako za koga, nosi ga sebi kući kad ti je drag.
vecina se slaze sa mnom
Kako vi nemate pojma kad komentarisete ovako nesto. Ljudi hoce da sruse slugu Amerike Erdogana, koji hoce da uspostavi diktatorski rezim uvodjenjem konzervativnih islamskih zakona i da napravi Iran od moderne Turske. Covek hoce da ratuje sa Sirijom u ime NATO. Podrska Turcima u svrgavanju apsolutnog zla Erdogana.
Kad vide u čovjeku trun vjere, pokušavaju ga zbaciti sa vlasti, i šta? Biće im bolje bez njega? Većina ga je odabrala, znači da većini i odogovara... Taj famozni park postaje nešto poput Gavrilo Principa...
Kakvi demonstranti... to su anarhisti Koji zele pobunu, rat... prizivaju drzavni udar... vojsku itd...
nedaj im pardona erdo,ako popustiš biće ko u siriji http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-22817460
http://www.vecernji.hr/vijesti/posvadali-se-turska-eu-tko-ima-brutalniju-policiju-clanak-566355
bosanski kao i svi ostali slavenski narodi su uvijek voljeli da imaju nekoga da im bude vođa. to je osobina svih dugostoljetno potlačenih naroda. podržavaju erdoana ko da on ili turska imaju ikakve veze sa bosnom. erdoan je isprdak zapada koji sustavno pomaže rušenje vlasti u siriji i to na najpodmukiji način. a onaj ko radi nepravdu, isto će ga i stići ali uvijek u gorem obliku. fuck off erdoan.
http://www.youtube.com/watch?v=i6q5NBigu2E&feature=youtu.be
podrška demonstrantima u turskoj.podrška sekularnoj turskoj u kojoj će svi imati pravo na svoje mišljenje i u kojoj neće biti zatvaranja zato što je neko nešto rekao protiv erdogana ili bilo kog drugog. erdogane slugo zapada fuck off.
Pravda i sloboda za nasu bracu u Turskoj! Nece biti gradjanskog rata, ne smije se dozvoliti da nas narod prolijeva krv u 21. stoljecu za ljudska prava. Erdogane slusaj svoj narod i nemoj da se prodajes zapadu, nastavi da radis svoj posao onako kako si ga radio dosad, nemoj se sad mijenjati.