Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
karikiras stvari. to niko nije rekao, nego se ti iz sebi poznatog razloga osjecas prozvanim. a nema potrebe za tim. hhe. a da pravilno pisanje=pisemnost. cudne sinonime koristis. heh. da trebali bi svi da znaju, i ja sam za to, ali da se to zna treba se ponekad sta i procitati... i nije neka mudrost, ali ocito nekima jest. ayd vozdra
uopšte mi ne smeta, veliki sam zagovornik ispravnog pisanja, time se čak i bavim. Ali nije to obrazovanje...pravilno pisati treba znati svako!? Zašto misliš da si pokupio svo znanje?
jesi li ga pročitao od riječi do riječi? a nikao ne možeš biti obrazovaniji od 99% muslimana jer sigurno ne bi zajedno sa svima nama gubio vrijeme na ovom portalu već bi bio svjetski endem i čuvali bi te u staklenom zvonu da ti šta ne bude.
zato sto znam da nije htjeo, neznam i ostalo. . jel ti smeta sto pisem pravilno? sigurno smeta, ali sta cu sad ja.
Znam ja o islamu vise od muslimana... na kraju krajeva obrazovaniji sam od 99% njih ;) Shvatio sam ja kuran!
a zašto ti misliš da si obrazovan???
hahaha, sigurno ne vjerujem u tebe hare, pa tebe se komsiluk stidi ponavljam.de ti malo sta procitaj pa onda na portal.
mani se isprazne rasprave, pa makar znao da si upravu. sjetit ćeš se nekada, a ti o islamu ne znaš ništa.
ti si hare samo neobrazovan i nepismen pravo.. to je tvoj izbor. mora neko i to biti. hehehehe. sta sad si se smirio, a prije 15 min. si pisao \"A JA TVOJU MAMU SMRDLJIVU KOJA DE JE RODILA TAKVOG SMRDLJIVOG NE ZELLIM NI DA DOTAKNEM JESAM LI SAMD PISMEN, SAD SAM ISTO PISMEN KAO I TI, TI CES NEKOB RECI O JE PISMEN GNJIDO JEDNA\" hahahaha, sad si kao ti saburli i pravi vjernik, hahaha, umrem ti ja od smijeha opet. zabavlja me tvoje neznanje.
@sfrj gdje si zatucani yugosloven, gdje ti pamet pokumi pa si tako inteligentan, u sta ti vjerujes u jyugosklaviju u tita, karadzica, milosevica heheheh
ALLAH JE UMRO IMA VEC \"CETERES\" GODINA. VATRA SE U DZEHENEMU UGASILA IMA i \"DVAJES\" GODINA. IDI POPI PIVU, ZGUZI STA.....OPUSTI SE.....NIKO TI NISTA NECE.
Kada pogledam muslimane i njihov pogled na zivot... sve znam! kuran je uputstvo za agresivno sirenje islama, pametnom dosta!
nije prošao komentar...žao mi je, nemam snage za ponovno pisanje. ako te bude zanimalo sazanri ćeš.
isus marija i bog u koga vjerujete intelektualac sad u boga sad u mariju sad u isusa sad je se bog preobukao u isusa sad u mariju a sad je bog, kad ce te vec jednom spoznati?????? istina je hriscani nisu razapeli Isaa a.s nego su jevreji a nisu ni jevreji nego ga je ALLAH uzdigao sebi, pa su razapeli jednog od svojih. Bozija djeca. ALLAH nije roden nije rodijo i niko mu ravan nije. ti si djete svoga oca i svoje majke. A svi mi smo boziji robovi, a vjerovanje je slobodan izbor, postoji samo pravi i krivi put, a svak ce za svoja djela odgovarati. Pa cak i za ovo kada kazes da sam primitivan, to je tvoj moral i kultura, mene moja vjera tako ne uci, prava istinska vjera. cuj razapeli boga SUBHANALLAH
@hare s.elj.o opet ti, hehehehe, a bolan kako si dosadan,pojam neobrazovanog covjeka na sa-x-u. i opet da ti kazem ma.j.m.une nije htjeo, nego htio, moze li ista uci u tvoju glavu, ista pametnije od tih s.r.a.nja koje pricas. bolan kako mozes biti tako glup.jadna tvoja majka, stidi te se u komsiluku.hahahah. gadis mi se, ne zato sto si vjernik, to je tvoje pravo, mada na taj tvoj primitivni ugnjetavacki nacin i nije tvoje pravo, ali batali, gadis mi se sto si nepismen i neobrazovan.