Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jezici vam se osušili.. koji demant. haha. gledaj ga, ko fol ribari bez majice, a bjel ko sir. trebali su mu još pločice ubaciti..
Ko kaže da je zdrav?Ako su Amerikanci javili da je bolestan i to pozivajući se na neimenovani izvor,onda ima da bude bolestan,sviđalo se to njemu ili ne,jer Ameriknci nikad ne lažu (šatro).
Ne razumijem potrebu bošnjaka da mrze najvećeg političkog vođu i igrača zadnjih 30 godina, i više. Razumno je što zapad vekovno mrzi Rusiju, pravoslavlje i sve istočno, ali mi opet nije jasno zašto bošnjaci preferiraju nacističku Ameriku koja je hapsila, zlostavljala i ubijala bošnjake i druge u Gvantanamu i čiji građani otvoreno pozdravljaju mržnju protiv muslimana i istočnjaka (Rusije, Irana, Kine, i dr.), i koji svako malo zapale neku svetu knjigu kao što je muslimanski Kuran, ili naprave karikaturu njihovog glasnika Muhameda. Zašto? Vjerovatno zato što bošnjački identitet, bez obzira što posjeduje zvanični naziv, ne postoji ili se još nije izgradio, i uvijek, kao vijekovima prije nas, uvijek se drže jačeg, tj. onog koji dođe s najvećom vojnom armadom, ili novcem.
Seljakluk zesci
Živio Putine brate i da nam još mandata poživiš i Sarajevo bratsko posjetiš
Putine brate zove te drug Tito...vratio se i kaže da su ovi smradovi pretjerali sa zajebancijom...čekamo te druže a Gigo još uvijek peče vake ćevape
Ubi je putin na Uralu ;-)
cim demantuju ovako nervozno, neceg ima...
Vec smo spomenuli ko je izvor vijesti o Putinovj bolesti :) POLJSKA HAHAHA i onda svi portali objave tu glupost kao profi novinari koji ne provjere informaciju, a i zasto bi!!! Njima je u interesu da budu posjeceni :P Lice mi na one glupace od 13-14 god koje se i skidaju gole samo da dobiju like i da imaju punoooo posjeta na profilu. BOLESNICI SU ONI, a ne Putin!!!!
Gospodin napolenov kompleks :D
Reko bi štošta u vezi Putina al ne smijem od mojih,odmah rafalna paljba.Valjda smijem čovjeku poželjeti puno zdravlja,dug život i da u budućem savezu sa muslimanskim zemljama sjebe cionističku bandu.
Slika je od prije tri godine, mislim to da se nezahebavamo, a što se tiće zdravlja nikom ne želim zlo pa ni ovom Rusu, volio bih da ga smijenu, jer je procijenjen kao opasan po svjetski mir, njegova politika nije ono što mislim da je za Ruse i svijet dobro, a inače, neka ga njegovoj ženi i djeci, nek im je živ i zdrav i neka se posveti ribolovu i uzgajanju repe, jer taj čojek i nije za nešto bolje, jer špijun više nemože biti, svi ga znaju, ostaje mu jedino kolhoz i kukuruz.
A ko ga je procijenio opasnim? Onaj klempavi medjed Obama&co? Mani se politike...
Uff sto je dobar
Ma ja... uh da ti ga je kako dočepati se: ono, ti slučajno u Rusiji, kad on pravo pred tebe Eco, dete, čekam te celi svoj vek, hočeš li biti moja za sva vremena... Tebe lagani drhat obuzme, ma nema nogu, odsekle se, on te digne na belog konja i odlepršate u rusku stepu... Joj Eco, dete, pukne prića: Eca se udala za Putina , ona je naše gore list... Eco, seti me se da sam ti lepu budućnost prorekao..., kada budeš madam Putin..., lahko ćeš doći do moje adrese, samo reci: javi se nagrada slijedi...
Sagitarius sta si se ti brate napusio ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prodajem sušene teleće jezike, šifra: KGB (Kako Ga Burgija) Moguća nabavka jezika i druge provenijencije, sve po zahtevu kupca
Rekoh ja da je to novinarska patka i pusta želja "naprednog" zapada :)
Pa sto to objaviste???Mnogi su se sada s***...JE LI TAKO BOSNJACI???
Ajmo posteno...Bolje i sa Rusima saradjivati nego Amerima pusiti qurac kao sto VI to radite!!!Moj Reufe
Bogumi ja vidim da je Xi Jinping u trendu ovih dana...