Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan čovjek.
Bravo
bravo patos
guardian je objavio i to da je de niro posebno zahvalio onim koji su lijepili njegove slike na automobile
Irfan Nefic // Robert De Niro CSI: Sarajevo (2016) http://i.imgur.com/SPl5gMU.png :)
ZA Irfana Nefića specijalno radi povećanog obima posla a po naruđbi japanskog kluba prijatelja SFF u toku testiranje novog modela James Bond laserskih naočala ! Da čocjek ISPIPA da li je sigurnosna situacija zadovoljavajuća, a znamo da uvijek jest ! http://www.damngeeky.com/wp-content/uploads/2013/03/Fujitsu-Laser-Headset-glasses-display_11.jpg
Ne podržavam Trumpa, ali zar su neki na bliskom istoku mislili da će nekim bombama držati svijet u šaci, ko Srbi Sarajevo ?? PA može 4 godine dok je muslimanima Izetbegovića i amerikancima Obame. ALi ne može vječno. ŽAlim što nisam bio prisutan niti su kometari dozvoljeni ,pa se gospodinu De NIru obraćam ovim putem !
SFF ovo, SFF ono, a u intervjuu nidje govora o festivalu vec politici.
neće gospodIn R. De Niro doći u pestolnicu papanluka,kiča,seljakluka beograd