Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i šta sad džeko pređe u galatasaray kako će jadnik bez tvittera pa doživio bi nervni slom kad nebi mogao objaviti da je kakio
Pustili bi Džeku, da ostane privid slobode. :D Ono što je zanimljivo da Anadolija u članku ne spominje sadržaj tih snimaka. Poput poput razgovora između Erdogana i njegovog sina gdje priznaju korupciju od preko 30 miliona eura. Dok su na drugom sastanku objavljeni snimci gdje planiraju da bombarduju svoje vojnike, kako bi time opravdali ulazak u rat sa Sirijom.
Snimka sadrži izuzetno kontroverzne detalje - šef obavještajnih službi Hakan Fidan poručuje ministru vanjskih poslova, Ahmetu Davutogluu, kako će angažirati pojedine ljude unutar Sirije - "Izmisliti ćemo povod za rat, narediti ću raketni napad na Tursku".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zabranjeno je prisluskivanje,jer ce se znati narod koliko krademo!!!
kakva je budala ukinut ce skroz internet------------------jadna turska mladez
I ovaj sizofreni tip je priskocio svom jaranu Bakiru u pomoc odbrani Turskih interesa u BiH.
FB, TWITER, YOUTUBE, ... , džamija.
zlato je zlato i prodade bosanac zlatnu ribu i nece da mu ona ispuni zelju
Dragi moji onog trena kada ste se udaljili od tekovina Ataturka i sekularizma, a približili islamizmu, počeli se sa uništavanjem Turske. Nažalost Turska više nikada neće biti što je bila.
spijuniranje je staro koliko i svijet i niko to jos nije nazvao objavom rata . pa i skorasnji "skandali" sa americkim prisluskivanjem niko nije tako okarekterisao. svi to rade i svi se foliraju da ne znaju za one druge.
Anadolija ne spominje sadržaj snimaka koji ih je ovoliko zabrinuo.
to nije na programu jer je "nevazno". vazno je da su ih nedozvoljeno snimali:)
Pa ljudi culi da zelite izvrsit invaziju na njihovu drzavu i to objavili svijetu i vi im kazete kako se usudjuju tako nesto.Jao gdje ide ovaj svijet.
Turci potpuno pobudalili, sve na psihijatriju.
Ahmete, ne boj se za tursku, Bošnjaci su tu uvijek na usluzi da brane svoju majku! PS Mustafa Cerić: "Naša majka je Turska!" http://tinyurl.com/opp7e4p
Kojem zmaju? Znaš li da je vjerovanje u nakaze i čudovišta zabranjeno u islamu?
Džekoooooooo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
on je jedan zaostali islamista koji nezna ni svoj jezik
Svi njeni neprijatelji odavno Turskoj zele rat i rade na tome ali Turska nece biti nova Sirija.
Sjecate se one igrice nekad u skoli na dvolisnici?Nacrtas vjesalo stavis crtice za rijec dvi i pogadjaj.Tako i kod prezimena ovog Ahmeda.Lakse je skontat prezime ko ''glavati'' nego ga procitat Davutoglu.
Ovaj Davutoglu djeluje dobrocudno ko mis Meksikanac u crtanim filmovima. Samo mu sombrero fali. Steta sto izgled cesto vara.
Čovjek je pametan,brine se za svoj narod i državu,jer zna da se sve i jedna država plaši Turske,i da su njima sve države neprijatelji , jer su oni najjača Islamska država....
sve im države neprijatelji????znači i bih protektorat
I 100% sam u pravu kad kažem da je Turska vlada jedna od naj boljih,i da bi Turska bila najjača sila na svijetu,da nema tih Crnih maca,tj. da ima prava k'o i ostale evropske države
PRIKAŽI ODGOVORE (11)