Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kamen bi zaplakao
...izgleda se i u politici ponekad nađe čovjek...
Traziti od srbina da pokaze trunku samilosti, obraza, kajanja, postovanja prema mrtvima je iluzorno sto pokazuju i ovi njihovi komentari, jednostavno greskom prirode ili bolje reci silnim ukrstanjem taj gen se kod njih izgubio.
Ma ovo se Davutoglu prepao za svoju porodicu i djecu, budući da je Turska najvjerniji saradnik Izraela protiv Sirije, Irana, ali i Palestine. Zna Davutoglu da zlo koje sprovodi njegova AK partija neće ostati nekažnjeno i zna da u ubistvu ove porodice ima i njegove krivice.
Braćo Vehabije, puške u ruke pa za Gazu, a ne pucati po Bugojnu i po Sarajevu. Lako se kurčiti po Bosni, evo vam dole jedinstvene prilike da se pokažete kao pravi muslimani.
Samo jeda izrod ljudskog roda ima koji otvoreno podrzava Izrael i ove masakre a i sam potice iz genocidnog naroda i jako dobro je profitirao na genocidu i patnji mnogih.
TURSKO ĐU-BRE.
jel plako kad je klao jadne kurde koji žive po vrhovima planina.
Hm, Koketiranje sa publikom kroz emocije. Tu Sam uvjek skeptican. Ima nesto perverzno u tome.Naravno da je tragedija I shok vidjeti mrtvu djecu.Ali ja ne mogu da vjerujem politicarima koji placu. (Sem kad in trpaju u zatvor).
Place da bi bio u centru paznje i zato sto hoce,a ne moze pomoci Palestini,zbog NATO pakta,u koji je uclanjena Turska,i zbog ekonomije,al sve se raspada,papirnati novac...Goodbye America so Long IsraHEIL
Haj Hitler najbolji covjek na svijetu
SUZE SUUNEKO POMILOVANJE ZA DALJI ZIVOT
pa sta ljudi cekate vise reagujte
sto ne place za mrtvim sirijcima ranjenim oruzjem iz T..Rske
sirijcima
Fol pla,ce ne vjerujem ja uops,te u ovo Diplomata place ?? Diplomatama se najmanje vjeruje
Fol place