Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas sam se pitao sta David misli o svemu ovome😂
Beckham-ovi raja uvijek bili... A David Beckham skolski primjer co'eka gospodina.
Fudbaleri su inace poznati po svom intelektualnom kapacitetu i opstem znanju. Narocitio ovi kastrirani sto mjaucu. Treba njih slusati kad se odlucuje o sudbini zemlje. I pjevacice, glumci, manekenke i ova najnovija vrsta zvana starlete, znaju biti veoma korisni kad su sudbonosne odluke u pitanju. Treba vidjeti sta Adele kaze. Ili neka druga isfolirana prasica pjevacica. Nije vazno koja.
Kao da je relevantno šta kaže neki Fudbaler!? Posebno ovaj. Prije par godina je kružili internetom neko pismo koje je dotični poslao. Ime je napisao, ali ne i adresu. Toliko o tome da ovaj zna bilo šta, a kamoli politiku.
Relevantno je jer ce uticati na misljenja nekih od njegovih 10 miliona fanova iz Britanije koji imaju pravo glasa.
gledam neke ankete, bogatiji sloj i veći gradovi su za ostanak, sirot'nja i provincija (koje bi izlazak najviše pogodio) su za izlazak. sirot'nja svuda iste pameti.
oćel više pogoditi pad funte (i recipročno poskupljenje) od 10% milionera koji te pare većinom drži van zemlje, srednju klasu, ili običnog radnika na minimalcu i malog preduzetnika koji radi na sitno sa par radnika?
Ма, нека изађу, ионако су они амерички "играчи" у ЕУ.