Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače u Iranu je ratno stanje pa su njeni stanovnici primorani na izbjeglištvo. Izgleda u ovoj čitavoj "izbjegličkoj krizi" najmanje ima izbjeglica iz Sirije.
Tek 30% cine Sirijci !
Najmanje problema prave Sirijci. Probleme pravi bagra koja je EU usla na racun rata u Siriji. Je li rat u Iranu, Pakistanu, Maroku, Alziru, Tunisu, Libanonu ??? Turci su pustiti da im u zemlju udje olos , a kad je EU otvorila vrata Turci su iskoristili priliku i rijesili se olosa. Oni koji su zaista trebali pomoc i koji su ostali bez domova ostali su zatoceni po kampovima u Jordanu, Libanonu, Turskoj. Steta!
RvaCki brat..
Šije se pomamile
Nasi bi mu samo uzeli bombu i pustili ga a onda bi se Nefic oglasio da je sve udure.
Odmah ga zapakovati k'o paket i poslati nazad u pustahiju, a nek pusti normalan svijet da radi, živi, obavlja namaz, moli se Bogu i da radi ostale stvari u skladu sa zakonom i moralnim načelima.
pustite cojeka nek se raznese. to je njegovo demokratsko pravo
Znači, nije Eskim ni šintoista ?
svakoj drzavi treba Zlatko slucajni prolaznik Lagundzija, on je pravi politicar, i ovoga nece biti.
...i sad ga dobro kaznite, miša li mu njegovog. čuj, raznosio bi se, a nigdje nikoga
decko se predomislio,mora da mu nisu branili da se raznese.