Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugovi islamisti, nemojte se dzaba radovati dzenazi, mi cionisti postavicemo slijedeceg princa za pendrek-efendiju i ovaj novi ce vas marisati isto kao i prosli ! statu quo zagarantiran, casna cionisticka rijec!
ode djubre saudijsko, a da ne doceka da ih arapski narod smlati do posljednjeg
jedan manje cioistickih hamal na dunjaluku
c.r.k.o k.u.r.v.a.r stari
pogan nevjernicka vehabijska, sjeme im se prokleto zatrlo! muslimani ni saudima, ni prokletniku abdul vehabu nikad nece halaliti!
I ovom zlotvoru i svim pripadnicima proklete familije Saud, dzehenem je zagarantovan, a sejtanski nakot slobodno moze i za nasljednika postaviti svog sefa Natanjahua, ali nece im se jos dugo. Uskoro ce Arabija biti slobodna!
I ovom i svim pripadnicima proklete familije Saud, dzehenem je zagarantovan, a sejtanski nakot slobodno moze i za nasljednika postaviti svog sefa Natanjahua, ali nece im se jos dugo. Uskoro ce Arabija biti slobodna!
ja mu ne halalim
Organizuje se direktan charter let iz Banjaluke za Mekku na dzenazu,svi zainteresirani obradit se na email atresu: [email protected] ili bake-izetbegovic@volim dolare.com,cijena je simbolična i krece se oko 2.000 dolara,pomaze bog. Milutin,Laktaši
ovaj rahmetlija je bio izrazito okrutan prema aktivnim islamistima ! da ne lazem, on je bio nas cionisticki pijun u Saudiji !
kaze se dzenaza j.....i islamofobi
crklo djubre koliko je samo mumina strpao na robiju i unistio njihove porodice...
Hamdo ba idi upisi kurs neki
Krmak