Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje skromno mišljenje: miriše mi na građanski rat. Mislim da Španjolci, za razliku od nekih Balkanskih zemalja, imaju m*da da se bore za svoje. No, nikad se ne zna. ETA ih godinama vuče za nos ali ih još drže pod kontrolom. Da pokušaju nešto više sumnjam da bi se Madrid sustezao od vojne akcije.
Odcjepit ću i ja svoj stan, a garaža će mi bit kolonija.
dobt ce katalonci k... a ne nezavisnost.... dosta vise nece ionako je previse zemalja u svijetu... sad treba i belgija, i u spaniji baskija, sto da ne i quibek, pa onda balkan... mah.. njesra
I mi hocemo samostalnost od ovih krvavih Genocidasa. Zivio referendum za samostalnu FBiH! Pipo FBIH4EVER!
Kad može Katalonija moći će i RS. Španija je država u NATO i EU a BiH je nakaradna tvorevina koja čmar istočne Evrope.