Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj pobjeda nad fasizmom... pa rat u BiH, Hrvatskoj, i Kosovu je demantovao da je fasizam mrtav, nego je ziv i zdrav. Da ne spominjemo ono sto rade cionisti Palestinicima i jos vise primjera. Ovo je dan pobjede saveznika nad Njemackom da bi oni mogli svoju ideju savrsenog svijeta sprovesti na manje i nemocne nacije.
Šteta što Njemačka ne pobijedi, svijet bi sad bio mnogo ljepše mjesto.
@BilbordBosnjooo ...dok "čiča dražini" skromno i iznad svega nenapadno, žive demos i kratos po standadima antičke atene...
...njemačka je svakako pobijedila. i kao ekonomska velesila, i kao jedan od ključnih kreator abalkanskog pakla 90-ih. ne zaboravimo dirljivu "danke dojčland", kao eklatantan primjer balkanske umjetnosti uvlačenja u čmar moćnijeg.
Jesuli Francuzi imali Titu ili amere..?Sto se kod nas ne iskrcase, da cjeli zivot netrpim i gledam ova bolesna govna izapranih mozgova.
...imali su jednog de gola, koji za života nije halalio titi što je rat proveo na frontu a on, de gol, u sigurnom izbjeglištvu u londonu. oklen je srao patriocke ko kraljevska obitelj karađorđević.
Samo 2 rijeci - TITOVA JUGOSLAVIJA. Marsal kad bi sad ustao i vidio ko nam vodi drzave EX YU odma bi se vratio u grob od sramote Ovi sto danas vode nase drzave on je takve zatvarao
...jesul turbosrbi obeležili pobedu "čiča draže" nad mrskim njemačkim okupatorom? ...i ključni doprinos svrljiške bojne majora kalabića oslobađanju berlina?
@commiemarshhal sutra je vojna parada u Beogradu,povodom toga,doći će Putko i Dodo,biće dernek širokih razmjera,pjevaće Ceca i Biljana Jeftic
@BETTY ...za ceciku vidim da je postala "državotvorna pevačica" al što legendarna bilja?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)