Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ti to opet Raso? Reko sam ti vec jednom, idi peci rakiju u svoju Sumadiju
katolicki fundamentalisti
Eh kada se sjetim tih dana. Rat na televeziji. Rokanje Dubrovnika. Pa onda i Vinkovci. Par mojih dajdzi bili u Vinkovcima, jedan bio oko Karlovca meni se cini. To su bili dani!
Pitaj dedu kako je surovao sa Svabama i skrivao se od partizana. Ili kad je ono bacio pusku i kamu a kokardu progut\'o jer je mislio da idu partizani a ono ispadose Italijani. Bogati, jel\' ga zuljala kokarda dok je isla ka straznjem izlazu i kako ju je mogao poslije staviti nazad na subaru?
@raso - evo ti jedna pjesmica da te podjsetim da si u okruzenju medju bracom: http://www.youtube.com/watch?v=cjyKoPQI8G4&translated=1 selam braci na kosovu :)
@rašo samo stoka se može ponosit s onim što bi se drugi stidili @rašo samo stoka se može ponosit s onim što bi se drugi stidili @rašo samo stoka se može ponosit s onim što bi se drugi stidili @rašo samo stoka se može ponosit s onim što bi se drugi stidili @rašo samo stoka se može ponosit s onim što bi se drugi stidili @rašo samo stoka se može ponosit s onim što bi se drugi stidili @rašo samo stoka se može ponosit s onim što bi se drugi stidili @rašo samo stoka se može ponosit s onim što bi se drugi stidili @rašo samo stoka se može ponosit s onim što bi se drugi stidili @rašo samo stoka se može ponosit s onim što bi se drugi stidili @rašo samo stoka se može ponosit s onim što bi se drugi stidili @rašo samo stoka se može ponosit s onim što bi se drugi stidili
e gledo sam bio onaj film o vukovaru tuga date spopane šta zadesi onaj pošten svjet slavonski od onog zuluma ćetnićkog.. neponovilose nikome
po svim bozijim i ljudskim pravima Vukovar pripada Hrvatima. Svim nasilnicima lisiti zivote sa ove zemlje.
Vukovar je najveća srpska sramota na kraju 20. vijeka!
Raso mama ti drolja a svi koji to misle mogu ti se i javit na [email protected]
@Raso vala pravo si, jos samo Hitler i Musolini fale, ustase i japanci su tu
Izgleda da sile osovine ponovo obnavljaju svoje veze.Živeo srpski Vukovar.
SVIM zrtvama u Vukovaru vjecni mir! NE ZABORAVIT- pocelo je u Vukovaru zavrsilo se u Srebrenici. BiH4EVER!