Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Austrija do daljnjeg prekinula cijepljenje AstraZenekom zbog smrti mlade djevojke od embolije pluća.Izvor:HRT1
Bake hapsi Dinu Konjakovica
MEĐA SAHBAZ I JA. NA MEĐI JEDNA KUCA, JEDAN PLASTENIK. SAHBAZ ME GLEDA, GLEDAM I JA NJEGA. UDARI ME I IZBI MI ZUB,SAD ZNAM STO SE ZOVE KRAVAVA MEDJA. ODOH PO BENZIN ZAPALIH I KUĆU I PLASTENIK ODE SVE U HELAC. E REKO ETO TI SAD SAHBAZE I MEDJA I KUCA I PLASTENIK!!!!
Bio 2014 u Gruziji, mi smo za njih izmislili demokratiju. To bande, mafije, lifra se sve od heroina do kamaz kamiona i raketa. Političari isto ko kod nas boli ih neka stvar, pljačkaju na veliko.Još im se ameri uvalili da ih pujdaju protiv susjeda Rusa.
Američke ‘leteće tvrđave’, teški bombarderi B-52 letili su iznad Perzijskog zaljeva u nedjelju, što je, kako navodi Jerusalem Post, “jasna poruka Iranu. Poruka je još “jasnija”, kad se uzme u obzir da su, u izraelskom zračnom prostoru, prilikom povratka s misije, bombardere pratili izraelski mlažnjaci F-15.
U gruziji i kod nas..preesjednik im mile.bake.cova
malo rusofobije nije na odmet a i plaćeno je.
Čudno. Prefledam sve portale u regiji niti jedan nema ovu vijest niti na marginama. Ma ljudi moji jel ovaj klix paraobavještajni portal ?
hahaha ode Amerika uskoro u p.m. neka vala.
Čim su Rusi blizu - upali se neki button na klixu.