Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U bilo kojoj drzavi na svijetu gdje je mijesano stavnovnistvo, gdje nema vecine, postoje podjele i ratovi
Bošnjo kad RS ima separatisticke tendencije: 😠😡🤬 Bošnjo kad "braća" turci ilegalno po' kipra zauzmu i otcijepe: 🥰😍❤
Gdje god je nesto zajednicko uvijek spor i rat...svak hoce da bude njegovo pod izgovorom da ce sva prava dati onom drugom...laz,laz,laz... nikad dobro od toga
Prekinuti razgovore sa mrtve tocke??? Stvarno? Pa procita li itko tekst prije nego ga objave na stranici? Lapsus se moze desiti svakome, ali ovo je vec konstanta. Nema teksta bez barem dvije-tri gluposti.
Kiparski RS se hoće odcijepiti?
Nema od toga nista ...
Jeli ovo naiva da malo zavadimo Grcku i Tursku .
A kljucne rijeci su “poslije izbora u Turskoj”da vide ishod glasanja odnosno gubitak izbora Erdogana.Lahko ce mo sve druge prelomiti tako misle!
Bakir i SDA podržavaju kao i Turska - Sjeverni Cipar ili Ciparski RS.
samo u nas ljudi uhvatili Boga za m*da i hoce incest
E vidis ta ideja me nocima preopterecava , i sta ce biti sa Sebijinom srednjom skolom , sad o tome nesto razmisljam ...