Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znam da to medijima nije bitno ali isti teroristi su danas samo u damaku u samoubilackom napadu auto bombom ubili 150 civila a u homsu 50 civila ovim putem izrazavam saucesce svim nevinim zrtvama sirom svijeta jer za mene je svaki nevino izgubljeni zivot isto vrijedan ma kom narodu naciji ili djelu planete pripadao
porodicama nevinih zrtava*
Mozda zato medjede jer je to dole normalna pojava, ovo se desilo u centru Evrope, kad se desilo njima sta tek ocekivati da se desi nama, zato ne pisite gluposti, znam da ste vi Muslimani previse zaslijepljeni, pa pokusavate skretati s teme, ali cinjenica je da evo vec godinama unazad Muslimani siju teroror na tri-cetri kontinenta
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Terorizam je i 450 hiljada na birou u Bosni i Hercegovini!
ta ista evropa je finantzirala sa njemačkom i merkel sa usa is teror koji počinje iz saudijske arabije
U Bosni je bio rat pa se ginulo.A koliko znam u Belgiji jos nije.Kakva su vam to poredjenja?
kakav si ti nadareni glupan u pm
Nije sada da velicam samoubilacke napade al brate dragi kad trazis sranje kad tad kad nadjes, oni su kontali da mogu unistiti desetine muslimanskih zemalja, ubijati civile svakodnevno iz aviona i dronova, preorit im drzave i nikom nista, ovo je samo jedan mali kontraefekt za koji su zapadne zemlje i spremne da podnesu stradanja svoijih civila jer je sa druge strane bogastvo koje su stekli tako sto su unistili mirne zemlje i opustosili ih dragocjenije od 30, 50 zrtava godisnje kod njih.
Gledali su na Balkanu 91-99 kako nevin narod gine pa nisu ni Francuska, ni Belgija k... mrdnuli sve dok nisu citavu jednu zemlju unistili, tako da mi je tesko suzu pustit i zazaljavat se na vece ubice nego ova trojica ludzaka na slici.
stvarno stvaraju kontraefekat. Toliko se veličaju žrtve kršćanske vjeroispovjesti, a minimiziraju sve druge da se u čovjeku stvori revolt i kaže "e pa neka su ih..". Postoje Turske ambasade širom svijet a, a nigdje nisam pročitala informaciju da je polagano cvijeće za nevine žrtve. Pa čak se i naše Bošnje nisu urgentno sastale dok su ginuli turski državljanii u terorističkim napadima,ali je zato "žaba vidjela gdje se konji potkivaju...", pa su se odmah promptno jučer sastali . Bljak...
NWO "Ocima gleda a ne vjeruje" "Usima slusa a ne cuje"
Ovakve uvice treba javno vjesati
Bolesno je to kad neka budaletina uleti sa bombom i raznese ljude ,zene ,djecu ni krive ni duzne.
Nista gore a ni bolje nije bilo od 92-95 godine kada su srbi sa okolnih brda bacali i bombe i granate medju i djecu i zene
@IQBunnY Nisam ni rekla da je nesto bolje ili gore ,svako ubijanje civila .zena i djece je dno dna, To mogu samo zvjeri u ljudskom obliku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ali kako je Albert Pike u svojoj knjizi jasno napisao kako ce ici svetski ratovi. Dva je pogodio sve kako ce biti, a treci je rekao da ce biti protiv muslimana. Ako ovo nisu cinjenice sta se desava u zadnje vreme ne znam sta je. Sve cesce ce se ovo desavati sa teroristickim aktovim, da ce na kraju hriscani biti primorani da proteruju muslimane jer nece imati drugo resenje da se rese ovog problema. Docice do tolike netrpeljivosti da ce samo od sebe planuti. Opet ce sirotinja i vojska nayebati.
Sve zarad novog svetskog poretka...
obozavam teorije zavere da ga i ja malo zatrolam :-}
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moze li mi neko poslati link video snimka gdje neko nekog ubija. Terorizam u briselu, parizu...svako ima telefon i kameru a vise snimaka ima iz drugog svjetskog rata nego iz ovih kvazi teroristickih napada, koliko se meni cini.
Kvazi teroristicki? Joj balija zatucani, otidji porodicama stradalih, pa reci da im ustvari njihovi rodjeni nisu stradali vec je to iluzija i urota protiv muslimana. Boze pa odakle vas izvlace tako bistre...
@excathedra Jeste svi mi kada stojimo u redu za pasosku kontrolu se snimamo. Kako te nije stid bolan? Ne cujes.kako djete tamo place. Pa hajd da samo volis muslimane, poznavajuci Brisel dobra sansa da ima mnogo muslimana medju zrtvama. Svaka neduzna zrtva je vazna, pogotovo ako su djeca u pitanju.
da nije zalosno bilo bi smjesno sve vide sve znaju a nevini ginu mrs u pm i ova mogerini i suze ovi se raznose rusi pucaju koalicija puca svi pucaju a ova govna ko pokemoni u pm dokle vise i niko od diplomata da nahebe sve civili i obican narod pa dokad vise u pm
Zanimljiva je ova usrana taktika tih tzv. terorista, nikad, ama bas nikad nisu napali na politicare, a evo kako i sam clanak kaze "napad se desio svega nekoliko stotina metara od zgrade Evropske komisije"... Ne prizivam napade, gluho bilo, samo kazem zanimljivo je da su ti pichkonje uvijek spremni pucati na neduzni narod i raznijeti se tamo medju civilima koji nisu ni krivi ni duzni. Zato mi sve ovo smrdi na reziju tajnih sluzbi, budalu je lahko navesti na zlo i isprati mu mozak..
To svaki oblik terorizma radi. Ubijaju nevine jer znaju da ce tako najvise naskoditi vladama. Uvijek su civili koji nevino nastradaju za necije sumanute ciljeve. A religija nema nikakve veze sa terorom, ama bas nikakve. Cijeli svijet treba prevazici podjele i ujediniti se u borbi protiv ovih ludaka.
@_Hodi_ Političari se nalaze u zgradama sa višim nivoom osiguranja. Lakše je po fukari nego tamo gdje nemaš pristupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evropa je uljuljana u lagodan zivot, nisu spremni ni na sta pa kad se desi da pukne petarda nastane opsta pometnja. Kemo je bio u pravu sa onim stihom " da ti roknu samo dvije, sve bi ti se samo kazalo". I sta se desilo? Evakuisu sve , fiksna telefonija iskljucena mobilna preopterecena, vlada opsta panika,. E pa gospodo ovo sto se desilo je uzasno ali vrijeme je da sidjete sa oblaka i vratite se u realnost. Primili ste gomilu terorista u Evropu da ne saljete los signal svijetu i eto vam ih sad.
dobro je vise belgije,francuske,holandije...zemlje koje su dozvolile genocid u BIH,i nisu suze pustili
@BivsiTurcin2 To samo ti prizivas, ali ni u najludjim snovima jedan Amerikanac nece krenut na Islam jer je i sam predsjednik Obama rekao da je Islam civilizacijska tekovina a idioti koji slijede ISIL su otprilike na tvom intelektualnom nivou, jedino vi budale mozete medjusobno da se koljete, ostatak svijeta ce da vam aplaudira.
Sunce ti poljubim sta naroda je stradalo kroz ratove, milioni i milioni, a bosnjo kmeci li kmeci...Srbi u dva svetska preko dva miliona ljudi. SSSR u drugom Svetskom preko 20 miliona, da ne pisem ostale narode koji su stradali u milionskom omeru. Ti isti belgijanci su na celu sa na celu sa Leopldom II pobili preko 10 miliona stanovnika Konga, ti belgijanci pored amera su zasluzni za stradanje u Ruandi. Mnogi ne znaju za rat u Rundi {Tutsi} kada se desavao u isto vreme kad i na Balkanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Danas je na vidjelo izašla dvoličnost Evrope i cijelog zapada. Izgleda da su Belgijske žrtve vrijednih od onih iz Turske. Svim nevino stradalim ljudima u obje zemlje želim da im se Gospodar smiluje i da im da onu Njegovu najvrijedniju nagradu..
Cuj on moli Gospodara a nickname mu da mrzi nekoga... Dvolicnost par excellance.
slažem se sa francom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smrt terorizmu sloboda narodu