Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otcijepim ti zenu
odcjepio mu pakas bozo vreco
Ovaj i nije previse bitan, za razliku od Trumpa, koji je na vlasti. Pitanje od 2 milijarde USD, glasi: "Na cijoj ce strani biti Trump ukoliko dodje do sranya u BH?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Begovska čizma Erdogan 1993. : ''Šaljite vojsku u Bosnu, a ne u Somaliju!'' youtu.be/z4rP8b75_Wo
Ima temperaturu ovaj tip izgleda
Ajde? Sta cemo sad? A mozda je bitnije reci da ova stranka ima 51 poslanika u pralamentu kojiima 183 mjesta, tje daje prilicno nebitna u ovom momentu za nas.
I sestra mu se otcjepljuje pa vidio od nje
Hahaha volio bi da se mogu susresti ovi sto govore da bi rat, kako nasi bosnjaci tako i srbi sa ovog klixa, pa da vidimo koliko imaju godina i zuba u ustima, jesu to neki sto citav dan ovce i krmace natezu ili neki diplomati
Uce tebi bosanci u Austriji samo polako, neko ce docekat
Uz duzno postovanje onih sticenika u Pazaricu al meni se cini da su i ovog do nedavno tamo cesto prikazivali na tv - u !
PA u Austriji FPÖ podrzava uglavnom austrijska seljadija i polupismen svijet. Tek sad ima da puknu na ovim izborima. Austrija je konstantan prijatelj Bosne, ali kontam i ove SDA botove sto se naostre na ovakve vijesti, jerbo njihovi su mozgovi jos uvjiek u Osmanskom carstvu (kao i SNSD botova, ciji je mozak trenutno u vremenu Boja na Kosovu). ;)
Gospodine Norbert ,lijepo vas molim da ostavite BiH na miru,ne zabadajte nos gdje mu nije mjesto i nosite se u PM,ali laagganno.....
Gospodine Norbert ,lijepo vas molim da ostavite BiH na miru,ne zabadajte nos gdje mu nije mjesto i nosite se u PM,ali laagganno.....
"...vidjecemo sta bi FPÖ mogao uciniti za Austriju ako osvoji vlast...Ne znam...sa slicnim ideologijama u proslosti su dva rata izgubili..."
Podmetnut cemo mi i njemu Bosanku da mu glave dodje
Kako mislis BiH se odvojila bez odluke naroda. Za ne upucenog, u BiH ke 29.2. I 01.3. 1992. odrzan referendum gdje se 64 % gradjana, dakle apsolutna vecina izjasnila za suverenu i nezavisnu drzsvu Bosni i Hercegovinu, sto znaci upravo je narod donio tu odluku! Ne lupaj gluppsti!
Ko zna koliko je ovom Dodik uletio. Svaki put kad uzme kredit, mora da odvoji za desnicarska ghovna! 😏
ocito nije samo njemu, bit ce svasta ako Dodik napravi kakav deal sa Trumpom, na cemu takodjer radi, najvise preko Netanyahua
Pa vidi ga kakav je, ko da ga je poplava izbacila.
I ja pdržavam otcepljenje Sanđaka od Srbije al kakve fajde kad nisam u vlasti pa tako i ovaj debil.