Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Costa Concordia je bio jedan od najvećih i najluksuznijih LUZERA!
Dzabe sto je bio jedan od najvecih i najluksuznijih kad su ga dali budali u ruke da upravlja (vidi pod: Titanic)
Culi u Federaciji da se nasukao brod Kosta Konkordija pa optuzili Dodika za to!
Gdje si p.a.m.e.t.ni.Nisam te p.r.e.p.o.z.n.a.o.Kad si ti toliko p.a.m.et.a.n,onda reci kako rještiti problem sa cukama.Tu b.e.z.v.e.z.e p.r.i.č.a.š.Ne.t.r.e.ba c.u.k.e u.b.i.j.a.ti.S.l.a.ž.e.m se.Ne.d.o bo.g da tv.o.g na.j.m.i.j.lijeg uj.e.d.e,pr.o.m.j.e.nio bi i ti mi.š.l.j.e.nje.Ovi iz ove o.r.g.a.n.i.z.a.ci.je V.a.u m.a.u.Ja bih ih n.a.z.v.a.o B.l.e-M.u!S.a.m.o. b.l.e.je,a niš.t.a ne r.j.e.ša.va.ju.K.o.j.i su to j.a.dn.i.c.i!
ovi sto pricaju protiv cuka i da ih treba sve pobiti su teski krkani, koji nista drugo ne znaju osim kafane, rakije i pečenja, seljakljuk teski, nikad mi necemo imati mentalitet kao europljani, mi smo cijela nacija krkani, zao mi sto iznosim činjenice-ali tako je!
ovi sto pricaju protiv cuka i da ih treba sve pobiti su teski krkani, koji nista drugo ne znaju osim kafane, rakije i pečenja, seljakljuk teski, nikad mi necemo imati mentalitet kao europljani, mi smo cijela nacija krkani, zao mi sto iznosim činjenice-ali tako je!
Ovo i nije lose, vjerovatno cu na ljeto moci priustiti kruzer od ove kompanije jer ce mu cijene pasti radi ovog belaja. Na ljeto za nekih 200 KM cu moci desetak dana ploviti. Nema dalje
Gdje su ovi nasi firauni sto kradu sahtove? U Toskanu da idete ima zeljeza kol\'ko hocete....
stare stvari uzimamo, stare stvari uzimamo
Blago vama,sad imate o cemu pisati mjesec dana.
http://svjetsko-a-nase.blogspot.com/2012/01/kapetane-tribali-bi-doma.html
Djaba sva ljepota kad` ga lola pod ručnom mota...
@ zalost zalostan si ti sto nista neznas ko duduk pa M.A.J.M.U.N.E jel ti mislis da samo bogatasi idu na kruz???
Kod limara na peglanje bice opet ko nov :D Salu na stranu! Kako ga i nece nasukati kad od one obalne stijene do njega je manja daljina nego u olimpiskom bazenu od jednog do drugog kraja! A ni cestito nece moci ni da potone, nego nako ce heravo i ostati ako se neodluce da ga odvuku nekeko na dublje pa tamo potope!
Bas mi je zao objesnih bogataskih go va na toja tonu. Nadam se da ce takvih biti jos vise, a manje ugnjetavanih i gladnih.
al fakat...kako se prevrno i nasuko....pored toliko opreme(sonar za mjerenje dubine,GPS-a......) da se nasuce....? :(
http://www.facebook.com/pages/Centar-Podova-Interio/235348989872734