Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vama bi biolje bilo da npr socijalno i zdravstvenop osigurate milione amerikanaca.Da zbrinete onolike beskucnike, da zaposlite onolike nezaposlene.Da se pobrinete za bolesne, nemocne i sve drugo u spostvenoj zemlji, nije dzabe ona pometi prvo ispred svojih vrata pa onda mozes komsiji pricati.
KURTONOVA, MISLIS DA NAHRANI STOKU...POSTO SU LJUDI ZA DEMONE POPUT TEBE STOKA...
i vama bi bilo bolje da ne sijete rat po svijetu.....i da poštujete protestante koji svakodnevno protestuju protiv rata s iranom....i da date vecu slobodu cnn-u i ostalim medijskim kucama....
\'ajde!!! a sto jadna ne bila ne rece koliko je amerikanaca (stanovnika \"najbogatije\" svjetske sile) svakodnevno dan u redovima na dzabnom kazanu?
ti znas sta je bolje za s.koreju. vidis da su napravili vatromet da ga amerika nije imala u svojoj povjesti.
Ne volim S.Koreju ali ako cemo tako gledati i vama je bolje da prvo nahranite svoje ljude.
Nahranice oni ljude kad im ukinete sankcije koje provodite prelo UN -a vec decenijama .
Tebi bi bilo bolje da paziš na muža, da ne naleti na još kakvu Levinski. I da općenito gledate svoja posla pošto propadate li propadate.
I tebi bi bilo bolje da manje podržavaš smrdljivu nacističku tvorevinu izrahell..
tebi bi bilo bolje da nisi sa svojim muzem spasila cete nato udarima kad su hrvatska vojska i armija bih bili u ofanzivi, a cete u opstoj bjezaniji.