Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volio bih je malo karnuti samo to,a natjrati bilija da nas poljeva vodom :D
mars đubra jedna, ti ćeš govoriti o poštenju
Kučka lažljiva, trebalo bi je prijaviti Biliju... ali on se sada sigurno švaleriše s Monikom... Pogledati u vezi ove lažljivice sajtove: advance.hr, Global Research, Prison Planet, Stop NATO...
i sada joj trebamo vjerovati?! ja joj sve vjerujem, kao sto joj vjerujem kako je za vrijeme posjete sarajevu (1997.) slijetala na aerodromsku pistu pod uglom od 90° i kako se, sa kcerkom chelsey, skrivala od snajperskih hitaca...hillary, moralna vertikala naseg vremena :)
Eto sta se desi kad je zena rigidna; postane politicar i gori lazov i podlac od muskarca. pa pored ove babaroge, onaj Bill jadan nije imo druge nego da ziguje pripravnice po Bijeloj Kuci
isto ko i američki režim diljem svijeta
A ako nije ratni zločin ili protiv običaja rata sakrivati se u ne-evakuisanim stambenim objektima odakle se napada službena vojska i policija te na taj način koristi pogibja civila u političke svrhe, onda imamo rupu u ženevskoj konvenciji o ratovanju koja se iskorištava za političke ciljeve protiv Asada.
Je li ratni ziočin ili protiv običaja rata koristiti civile kao živi štit ? Onda bi neko od pobunjeničkih vođa iili njihove komande trebao odgovarati što se pobunjenici kriju u stambenim objektima odakle otvaraju vatru na službenu sirijsku policiju i vojsku.