Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH jedina drzava koja ce i nakon 100 godina i dalje pricati o daytonu i proslosti,dajte ljudi malo otvorite oci,nemojte da gledate zivot kroz slamku..dosta vise price o ratu..
Gledajmo naprijed - Nezavisna Srpska!
Herceg Bosno srce ponosno
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dolazi Huso kod Hase kad ispred kuće na vrhunskom teniskom terenu igraju Đoković i Federer onako rekreativno. Uđe Huso u kuću i pita Hasu : Šta je ovo ba jarane? Odgovara Haso: Ma upeco sam neku zlatnu ribicu koja ispunjava jednu želju, eno je u akvarijumu ako hoćeš nek i tebi ispuni. Ode Huso do akvarijuma i kaže ribici : Želim punu kuću i dvorište novaca! Odgovori ribica: Želja ti je ispunjena! Trči Huso kući da provjeri, kad tamo a ono puna kuća i dvorište ovaca. Trči Huso sav ljut nazad kod Hase, ulijeće u kuću i viče: Haso, jeb'la ti ribica mater, ja zaželio punu kuću i dvorište novaca a ono sve puno ovaca. Odgovara Haso: Ma jarane znam, ribica je malo pogluha. Pa šta si ti mislio, da sam ja želio vrhunski tenis???
Jes jarane, novci i ovce su glavni aduti ovog vica ;-))))
ovaj je sporedni adut, (p)tenis :-)))
Jedino što je Daytonom zaustavljeno je napredak Armije BiH...Da Daytona nije bilo ne bi bilo ni Republike Srpske
Ili mozda trebamo slaviti Masona koji je upravljao tobom ili ko je vec upravljao tobom, i bacio kost pa mirio zavadeno u tvoje ime kad mu se cefnilo i nakon sto su izvrseni masakri i ostvareni strateski teritorijalni ciljevi susjeda sa Istoka, te oslobodeni strateski ciljevi ovih sa zapada,
Ti slavi jer se upravo u to vrijeme Monica Lewinsky vrtila oko tvojih gaća, mi nećemo ...
NASTAVAK AGRESIJE SRBIJE (TARIGUZIJE) PROTIV BiH KAO I SPECIJALNI RAT PROTIV CIJELOG SVIJETA: Zbivanja i sada u ovoj godini 2015-oj nas opominju koliko mnogo je ekstremna šovinistička tvorevina (Srbija) opasna za cijelu planetu: -manipuliranje popisnim istraživanjima u BiH u svrhe nastavka etničkog čišćenja, -Zapaljive bombe u Podgorici, -automobilske bombe u Zvorniku, -ometanje digitalizacije TV sustava Bosne i Hercegovine, -propagandno-podrivačka FM radio postaja takozvani "Crni Bombarder" na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine, -manipulacije difuznim optužnicama kao sredstvo pritiska na Bošnjake, Hrvate i Albance. -ometanje bošnjacima deklariranje bosanskog jezika, -špijuniranje i propaganda protiv obilježavanja operacije "oluja" u Hrvatskoj, -podrivanje Makedonske pravoslavne crkve, -hegemonija nad Crnogorskom pravoslavnom crkvom, -ometanje međunarodne funkcionalnosti Suda Bosne i Hercegovine, -javno glumljenje dobroćudnosti kako bi se umanjila mržnja neprijatelja, -pokušaji da se destabilizuju Bosna, Hrvatska, Albanija i Kosovo, -vrlo lukavo podrivanje Evropske Zajednice pomoću izbjeglica sa bliskog istoka, -pokušaji da se stanovnici Rusije uvuku u neki izuzetno težak oblik nesreće kao i 1914-e godine, -ratno huškačka propaganda protiv Bugarske.
što jest jest ... još ima koji slave budalaštinu zvanu dejton
Jedna Hrvatska je konačno shvatila da joj treba Reforma i nova Regionalna podjela odnosno ukidanje Županija i pojednostavljenje državnog aparata (prijedlog Most-a za HDZ i SDP). Eto mi se nešto otimamo da promjenimo bilo šta,a i budali je jasno da ovo više ne funkcionira kako treba i biće sve gore i složenije. DAYTON VOZDRA !!!!!!!!!!!!!!
Treba ti slaviti ženu
Imal gdje Monike?
Šta da slavimo majmune, nešto što ste vi zakuvali pa olfo zaustavili, marš
mrs u pizdu materinu
Pošalji nam Moniku pa da slavimo onda.
Ovaj što mi opali minus je garnt peder.
Molim molim sta da slavimo ? To sto nakon se samo jedna cinjenica u odnosima naroda promjenilo, a to je da se ne puca .....
MOZDA SLAVIS TI I OVI GLUPI NACIONALISTI I POLITICARI,A OBICAN NAROD NIJE NISTA DOBIO SA TIM,JEST,DOBIO JE VASU DEMOKRATIJU,JAD,BIJEDU I PREZIVLJAVANJE....
Slave...srbo'cetnici ono sto si im dao.....sumsku tvorevinu,na Genocidu kojeg su pocinili.!