Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li to arapsko poluostrvo postalo tabu pa ga sad smjestaju u jugozapadnu aziju?
glup si
KO ČE SAD KARAT SAFIJU
Samo ne znam ko vam slaga da mu je Safija Hercegovka. Ili Bosanka, svejedno. Mislim, uopšte nije sa naših prostora. Isto tako, osim u kraćim službenim i neslužbenim posjetama nakon svoje revolucije kad je uzeo vlast, Gadafi nikad nije bio student nikakve vazduhoplovne akademije ili vojne škole nigdje u bivšoj SFRJ. Te laži ponavljaju naši ljudi jer su tako čuli od nekog drugog, i vijest se prenosila, da bi žuta štampa i i internet portali to sve ponovili, a nigdje nikakvog dokumenta nema ili fotografije Gadafija sa našim pitomcima, nikakve slike pri uručenju diplome u uniformi da mu se vide petokraka i naši činovi. Može se kupiti danas, ili u bibliotekama pronaći biografija Gadafija pisana od nekoliko libijskih njegovih, pa čak i stranih biografa, i niti u jednoj jedinoj njegovoj biografiji, staroj ili novoj, nigdje nema ništa o pohađanju bilo kakve vojne škole ili vojne akademije u SFRJ.
Slava Gadafiju:(
Gaddafi nije mrtav, on živi u srcima miliona
Eeeeeeee Sofija, Sofija...iz Mostara završi u Omanu....
da sam ne znam kakav krivnik i duznik ne bih se nikad predao nusproduktima koji bi me na sve nacine maltretirali.... to sto je sad libija ybo ti sultanat zivotinja....