Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu si Cocaine nema apsolutno nikakve svrhe pisati i naglabati!
9-ga ..... a koliko je tebe kazes ?
i dalje ne kontaam... :D
Pa nije Pravda cuo nikada za 9gag a uz to je sexualno frustriran ...kako ne kontas ?
9-ga je njega a koliko kazes su ono tebe ???
sta tacno?
Pa neki dan ste pisali da su izbačene iz Pussy Riot. Šta je sad, opet ih primilo?
Pa dobro,I mozeli iko da objasni na ovom sugavom KLIX-u sta one(mislim na ove hostaplerke) predstavljaju,zasto su toliko vazne i zasto svaki drugi dan je neka vijest o njima? Ja bih usput da pozdravim komplet familiju uredniku klixa koji postavlja ovakve vijesti koje apsolutno nemaju veze ni sa BiH ni sa Svijetom ni sa EU pa cak ni sa rubrikom Zanimljivosti..... - Preporuka KlixTorisu -pokusajte da napravite rubriku sa nazivom (gluposti Klixtorisa) pa postavljajte ovakve vijesti pod tom rubrikom!
Relevant username~
hvala! ne smrcem cocaine
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Šta opet? Fool me once shame on you, fool me twice shame on me. Upamtite to budalice.
kako su vise dosadne..draze su mi bile zatvorene..
Jes vala, ja da sam na Putinovom mjestu, ja bi ih posjetio u zatvoru, proveo par sati s njima, posle bi bile ko melemi, ono prvo u nadimku bi im momacki obradio :-)))))
hahhahaha otkad sam vidjela neke stvari od njih, nekako su mi se zgadile moralno xD da ne ulazim dalje u tu temu hahahhah
PRIKAŽI ODGOVORE (14)