Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad niko nije osiromasio niti propao zato sto je pomogao drugome u nevolji, svaka cast za Nijemce i Austrijance, za balkanski olos koji samo zna da pljuje i pametuje suvisna je svaka rijec
nemoj je L!;) dobra je ona a zna ponekad ;))
Izbaciti Madjare iz EU pa im nece biti potrebna ograda
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Šta bi falilo Austriji il Njemačkoj dat i nama jedan gradić,za sve nas koji nismo amidžići,tečići...
Evo javila se 2 tečića
de yebale vas izbjeglice vise,nosite ih sebi kuci nek vama smrde fuj!
Kakvi arapi-dok ne vide korist od ovog exodusa i ljudske patnje-pomoci nema!!
Bog vas blagoslovio
Austrijanci su uvijek bili ljudi ,da smo bogdom ostali pod Austro-ugarskom :(((( al bez ovih govana od Mađara
Onda ne bi bila Austro-UGARSKA :)
Hm, a gdje su žene? Ovo samo muškarci i djeca.
Arapi su najvece zlo za Evropu.
ti si najvece zlo za Evropu
:D majstirluk
Sram vas bilo mađari!!! Bravo za Njemačku i Ausriju! Tuga me spopadne gledajući izbjegličke slike :(. Patnja je to!
Koliko je zemalja između Mađarske i Sirije?
Kada se SDA-ovi i Bakirovi puleni na ovom forumu počnu hvaliti Arapima kao "wooow pa to su naša braća muslimani", sjetite se da su to uz Indijce najnazadniji i najzaostaliji i najpeksiniji narod na svijetu koji živi još po plemenskim zakonima, tretirajući ženu kao stvar. To je narod koji nije htio primiti svoje sunarodnjake iz Sirije, narod koji šuti dok se Paletina razara. Ako neki narod na ovome svijetu zaslužuje da se respektira i ističe iznad drugih to su onda Njemci (Njemačka, Švicarska, Austrija) i Japanci. Daleko najrazvijieniji i najbolji narodi, najosvješteniji i najhumaniji. Da je Allah bio pametan ne bi islam predao Arapima, već Njemcima. Npr. da posljednji Božiji poslanik bude Hans alejhiselam iz Frankfurta.
Tooooo majstore
Pa kur`an je i objavljen arapima zato sto su pogan narod, da ih opomene.
Ispade austrija i Njemacka najhumanija zemlja na svijetu..jest al malo morgen.Politicari na vlasti nemaju izlaza, a da se njihov narod pita nebi nikoga primili.Zato ce desnicari da pobjede na narednim izborima u evropskim zemljama koje su primile puno izbjeglica.
Jebala ti politika sve..papane..cijeli dan primaju u Austriji izbjeglice i nude i hranu i vodu..cak im nude smjestaj u obliku kampova..zato mojne srat..jasno je i ptici na grani kako svabe razmisljaju ali jarane oni pomazu..
Dajstadas7. natakari ti papan sve, ti nemas pojma o cemu pricas govnaru jedan mislis li da ce svabe sami da prime toliko izbjeglica? Ima dekret po kome se vecina drzava evropske unije obavezuje da prime izbjeglice, pa dosli su im pred vrata sta treba ? Da ih vrate??
http://m.dnevnik.hr/clanak/vijesti/svijet/tayyip-erdogan-turska-je-primila-2-milijuna-izbjeglica-a-eu-nije-sposobna-primiti-ni-200-000---395007.html gdje je 2 miliona a gdje 2 hiljade
Uz već milionsku cifru Turaka, koji su prisutni u Njemačkoj, te uz novi broj izbjeglica, koji su većinom muslimani, Njemačka će za par decenija biti pretežno muslimanska zemlja, s obzirom na to da je kod Njemaca prisutna bijela kuga, a muslimani obično imaju troje ili više djece :D
upravo ovi ce za koju godinu govorit kako mrze zapad. :D Blizi se kraj evropi, za 10 godina ce biti vise arapa nego evropljana u vlastitom kontinentu. Kad nas ovi kuzoyebci pocnu mlatit u vlastitoj domovini, kajat cete se vi, al ce tad biti kasno.
Bosanac, musliman.
pokazat će i oni zahvalnost, k'o da gledam..
Prejak narod, jučer pišu o nekoj oholoj Europi, u koju hrle svi migraniti, a danas tu istu Europu hvale. xD
Hvalimo civilizirane u Evropi i kritikujemo fasiste [ kao sto si ti ]