Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja samo onako da se javim...da im dam posla da brisu post sa moje ip
Ako je Bin Laden umro zbog zakazivanja bubrega jos krajem 2001 god, valjda je najlogicnije da ste ga u zadnjoj akciji mogli samo ponovo \" ubiti\", jer mrtav covjek ne moze biti zarobljen. Uglavnom, covjek mrtav vec 10 godina, a vi vijest cuvali do trenutka kada su vam trebali politicki poeni. Valja ganjati najpoznatijeg teroristu i u toj potrazi gaziti sve pred sobom.
oni su ga napravili kad im vise nije trebao ubili su ga..sad je izgleda na redu gadafi on ima dobru zalihu nafte..ko je sljedeci,vidjet cemo ??
ako neznas slucajno da amerikanci isto tako to govore,jer ako neznas engleski seal je foka..dzaba se i ti provaljujes..hahaa