Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti mora da si potomak brkatog turcina koji ti je babu oplodio za glavicu luka dok si toliko isfrustriran i pjenis o 450 godina \"zuluma\" ;)
ti mora da si musliman kad tako lijepo argumentovano komuniciras...
kad nesto udje u krv to je fakat tesko izbaciti.. tako sam ti ja s,es.tr,u sinoc dobro istresao, isto kao sto su moji djedovi i pradjedovi cejrecili k,u.r,v.e od tvojih baba i prababa u zadnjih 450 god..... Kad se na nesto naviknes tesko je preko toga preci.. na kraju krajeva i sam si nastao tako sto je k,u.rv,et,in.a od tvoje stare digla noge da joj ga \"Turko\" zafeferi.. ha ja ;)
da su ljepi ganjali bi zen.ske ovako mogu dobiti zenu samo ako je prethodno poliju kiselinom ili pokriju od glave do pete da nitko ne vidi s kim su od sramote !!!
dr.ke dr.ke bla bla bla
U.B.I.T.I G.O.V.N.O kao i Osamu...
ko o chemu - krscani o ljepoti i higijeni
DA VAM RUSI NE SPRŽE BRADE ORKANOM. HA,HAAAAAAAAAAAAA. J.E.B.O VAS SVETI RAT JIHAD.
A jesu ruzni ovi islamisti, nikad ni jednog ljepog nisam vidio
pa jedi (go)vna
Dragi Bosnjaci, ljudi poput ovoga na slici vam ispiru mozak i opasuju bombe oko vas i ostalih muslimana, i vi ih podrzavate, a oni i dalje mlate lovu na vasoj gluposti. Dabogda vam upaljac ne zatajio....
Teroristi, ne pobunjenici.
tako je doku... na silu se silom odgovara. cim pre to putin shvati, pozvace te na razgovare, a dotle ce nazalost, ginuti neduzni civili na sve strane. ;( ps: roknite pudlicu putinovu, malog kadirova. kavkaskog \"bega\", multimilijardera, lopova, zlocinca...
SRBE NA VRBE
svi smo mi Osama