Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, svakako da hoce... doduse mozda mu se doktor zove Jesus :)
Mi Bošnjaci smo vrlo tolerantan narod što se tiče ostalih religija i mi se nikad nebi rugali tuđem božanstvu niti loše govorili o drugima... evo to možete vidjeti u komentarima iznad pravi primjer...
GRESKA CHAVEZ...ISUS CE INTERVENIRATI KADA TE TVOJI GOSPODARI DEMONI KOJIMA SE KLANJAS POSALJU KA NJEMU..A TAD SI NAHEBO.....ISUS CE INTERVENIRATI...HAHHHHAAA SLUGA DEMONA KOJI LEZI NA ZLATU I DIJAMANTIMA PRICA O ISUSU.... SMRT RELIGIJAMA- SLOBODA COVJEKU !
G - dine Ćavez samo je Bog uzvišeni svemoguć a Isaa a.s. (Isus) je njegov rob i njegov poslanik. Da te dragi Bog uputi na pravi put. Amin!
Lik mi je simpa al male su mu šanse .... da živi 200 godina ....RAK je ustanovio nepravilnosti u radu njegovog organizma. Kad Hugo preseli, Valjda će manje izbjeglica iz Venezuele opsjedati Njemačku pa će biti mjesta i za nas Balkance ?
Jašta će, budi siguran u to. :rolleyes:
a mozda je ova bolest upravo isusova intervencija na sredjivanju zdravstvenog sistema venecuele?
Komentari o saudiskoj arabiji se ne mogu komentarisati a ovaj moze Samo da se onda upisem da vam malo opcim sa mamama u urednistvu
a onda će doći svizac i smotati čokoladu u omot :)
zao mi je bro, nisam studirao medicinu...
Ma to ovi naši idioti krivo preveli ,on je mislio na jednog Hesusa iz Mexika što inače kosi travu i obavlja sve mu kućne poslove.. Jebiga ,čovjek se ima na kog osloniti ,a i plaća ga dobro !!!
e yebaces jeza ako se na njega budes oslanjao
koji glupan jbt svasta da se cuje na ovom dunjaluku...