Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski Franjevci su bili oduvijek ti koji su cuvali etiku Krista i etiku Kriscanstva.Sto je vatikan nazalost upropastio. A cuvali su i dalje cuvaju i nasu Bosnu Srebrenu...dobri nasi Franjevci...:-)
Posebno jednom u Seheru...:-)
Pa jel nisu Opus Dei objesili u sred Londona prije trideset godina jednog od glavnih direktora vatikanske banke, bio je clan jedne masonske loze u vatikanu... Mutno, hehehe Daleko je katolicka crkva od Krista i Svete Marije , nazalost. Pozdrav Bosanskim Franjevcima.Cuvarima Bosne Srebrene ...:-)
Vatikan đavolji tron.
Odatel se finansiraju raznorazni teroristi!!! Provjereno.