Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicno je da se Turska povuce iz tog dogovora ako ga EU ne postuje.
@ahmo42 Evropa je počela da puca po šavovima na pitanju izbjeglica. Populisti u Britaniji su na ovom pitanju dobili i Brexit je prošao.
Alo bolan pa ko ti podrzajes al nusru i isis moja baba ili turska, gdje ce pustiti ove radikalne budale u jednu evropu halo probudi se covjece!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne procitah ni jedan normalan komentar. jednima draga turska pa je brane, drugima europa pa oni nju brane, ccccc ima li hljeba i od jednih i od drugih? dvije decenije imamo suficit u trgovinskoj razmjeni i sa europom i sa turskom, zar ne? ma j...e...b...e mi se i za jedne i za druge, nek se pobiju, zarate, nek se ucjenjuju, samo mimo nase avlije, nama je dosta s..r..a..n..j..a
to i jest problem, lomit će se preko nas kao i uvijek, vredniji je jedan holadnski vojnik od naših 50
Jbla vas Turska russija i komplet svijet
Iskreno mnogi su zalutali u Evropu ..komplet zemlje bivšeg Isttočnog bloka , balkan a vi pod zastavom Erdogana mozete samo u kavezima gostovat po zoo-vrtovima zajedno s ruskom marvom :)
nikad vi smradovi necete u Europu, nema bezviznog rezima, vojsku na granicu u Grcku i blokirati sve...a vi Turci napusite se
Pustiti sve prema zapadnoj Evropi. Neka malo plate za kolonijalizam i svoje licemjerstvo
da nije bilo Europe, tvoji rodjaci na Istoku bih jos jeli ljudsko mesu i spavalali s kozama i kravama.. Europa je tamo donjela neku formu civilizacije.
Ništa od EU nego gajret do 2023 onda će da kleču redom da bi dobili fesove za selfie!
PA ovaj otvoreno prijeti i ucjenjuje.Jebale te izbjeglice,pa EU ce da zacepi granice i sve izbjeglice ce ostati kod tebe na stanu i hrani.To je tvoj narod,zar Erdogan nije rekao da ce sbve da primi i da su Sirijci Turska braca. Oni razmisljaju da i nama oduzmu bezvizni rezim, a kamoli vama da daju.
kako da ne
Erdogan je dao svim izbjeglicama u rurskoj turkish passport Sada ce i izbjeglice i 80 miliona turaka u Njemacku
Valjda se zna ko u NATO koaliciji naređuje, a ko ima da da bez pogovora prihvati sve odredbe i strategije, pa zato ne mislim da je Turska vlada naredila da se tolike države ukrug oko Izraele napadnu i unište, pa ako su, a jesu, u nekoliko, radili nešto po svojoj ocijeni i savjesti, po pitanju sirijske krize i doboli su udarac u vidu vojnoga puča, pa sad još treba da se brinu za izbjeglice umjesto onih koji su glavni uročnici krize.
samo ostro
Hoće da otvore put za državnu narko mafiju kako bi brže i efikasnije punili državnu kasu.
Samo se igrajte sa Svabinim genom. Moglo bi se desiti da dobijete ove svoje nazad. Pa zar polovina klixovaca ovdje ne tvrdi kako Turskoj ne treba Evropa? Sto balija moze biti licemjeran, to nema. Pa Madjari malo pojacali granicu i nema proci. Turci misle mnogo pogresno.
što znači da će izbjeglice opet moć prolazit hladno, jer je Turksa šuplja ko rešeto...
@husejnkapetan007 nije sve u tome husejne