Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce ovaj Camerom gmaz reci nekome, oni su agresori po svijetu zadnjih 100 godina. Najveci kolonizatori. Fuj gnjido.
angela podrzava samo sebe i svoju naciju.
po čemu je Angela bolja, boji se Obame, a onda svoju moć pokazuje na malim državicama, nije Njemačka ništa bolja od V. Britanije!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
vala su mu bas "KAZALI"..........
Cuj Abbotta i price mu o Carskoj Rusiji?!? Kao on zna sta je "to". U Australiji se predmet "Istorija" pojavljuje tek u 11. razredu i traje dvije godine. Gradivo prve godine je australska istorija, a druge istorija US-a. Ne izmisljam. Sve troje od djece mi maturirali u Australiji.
U Australiji se predmet "Istorija" akka "World History" uci od 7 razreda osnovne skole isto kao I Geography! I btw High School ukljucuje 10,11,12 razred. Gradivo se uci od samog postanka Australije I Engleskog koloniziranja - pa od Australije postavsi federacija 1 Januara 1901, pa tek onda mozes da biras sam US, England akka (European studies) now, ili Asian-Pacific studies.. Gdje su ti to djeca pohadjala skolu? Koja Australian state?
Gorih agresora od Engleza nema, a stalno nešto kenjaju, koja nacija, fuj!
Ko o čemu kurva o poštenju.
Hahahah, najveci fasisti i plodovi njihovog fasizma pricaju o agresiji, fuj! Hebem vam majku, bolesnici... Hebo vam Putin mater, de vise zaratite, pa da se svijet malo smiri...
Recite sami sebi, Obami i Netanyahu-u
Novi svecki poredak je vec vidljiv...A zetoni Amerike samo laju,Njemci cute,Kinezi u talu sa Rusijom!!! Kameron ne prosipaj se...
Onaj Putin je kompleksas. Negdje sam citala da je za neko snimanje naredio da mu traze nekog manjeg konja da bi on ispao veci .
ili ti ga visi .... Ne znam .
Boli mene briga za Putinom, tiraninom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...ono kad lider bivše "imperije u kojoj ne zalazi sunce" trabunja o agresiji...