Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e kome djordje dodje u pomoc taj je zaista najebo
Majku li mu cetnicku, znam da nije, al ako bi se slucajno i prema njima profinio, unaprijed mu mamicu cetnicku
joj Bushove lafine, ostalo mu jos mjesec dana carovanja pa se profinio. Mater li mu njegovu dvolicnu!!!!
Mozda kad ti prihvati naziv republike i uopste ljude koji tu zive, mozda se nadje i neko da ostvari tvoje zelje...
Znam da niko ne voli Bush-a, ne volim ga ni ja..ali kada bi ono krme od Dodika napravilo ovakvo nesto ili bilo koji politicar iz republike Sumske.
ako im nije topu prvo a na kraju kadaif, zezno je stvar
Eto sta je domacin! Svaka mu cast! Jel bilo gurabija, znal iko?? :D :D
MA SERE KO PLOVKA MAMU MU NJEGOVU SAD MU KO FOL MUSLIMANI DRAGI A SAMO ZAKUHAVA I NAFTU KUPI MAMU MU NJEGOVU U USTA ŠUGAVU A I OVI ŠTO SU PRISTALI DA SJEDU ZA IFTAR SA NJIM SU ISTI KO I ON SVI DEZERTERI IZ SVOJIH ZEMALJA U KOJE SE NE SMIJU NI VRATITI I ONE VEHABIJE IZ SAUDIJSKE ARABIJE
\"Pomazu narodima Avganistana i Iraka...\" Oni su ti koji proizvode ratove zarad potreba svoje vojne industrije, propale privrede, zarad oralnog sexa predsednika, zarad gluposti i ispranih mozgova svojih gradjana! To su radili na Balkanu, to rade u Avganistanu, Iraku, na Bliskom Istoku, u Gruziji, u Latinskoj Americi, u Africi... Americka amdinistracia se fura izgleda na III Rajh... A onda uradi ovakvih par heppeninga, da mi to ne bismo i posumnjali!!!
bravo jarane. e svaka ti dala i na vrijeme dobila!
ALAL VERA KAWASAKI!