Izbori u SAD-u
0
Bush čestitao Obami
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je to manje više isto. šteta što \"Rogue State\" nije obavezna lektira, bilo bi manje harambaša.
drago mi je sto je pobijedio Obama
sve su to ista govna
sudnji dan.....a ti se rokni brate sto prije da se ne bi patio....a i ostale sa svojim nebulozama
Ovaj lik fakat nije normalan!!! Sta ti bolan znas o znacima Sudnjeg dana. Ne valjaj gluposti i svoje rasisticke ispade ovdje. Obama je sposoban da popravi krvnu sliku Amerike koju je pokvario Bush. On ne samo da je bio najgori americki predsjednik, koji ih je itekako unazadio, i koji je kriv za sve lose sto se desilo u svijetu u proteklih osam godina, nego je i jedna od najglupljih javnih licnosti.
crnac predsjednik amerike... na žalost, sve su to znaci sudnjeg dana :(
harambasa svaka ti čast.Slažem se u potpunosti! sa tvojim komentarom. Smrt bušizmu sloboda narodu!!!
zlo
Zahvaljujuci najvise ovom najglupljem predsjedniku koji je unazadio toliko Ameriku da ce trebati najmanje 20 godina da bude sto je bila kada je ovaj glupi debil sijo u predsjednicku fotelju bijele kuce.Zahvaljujuci njegovom ocu i njegovoj dinastiji kao i vezama cace i debelih guzonja i love ovo smece je sijelo i unakazilo najbolju zemlju na svijetu,ali eto on jednog Husu objesio drugi ce sijesti u njegovu fotelju.Obama je nada u koju vjeruju Amerikanci a i vecina svijeta se raduje izboru Obame.Steta sto Obmin protukandidat Meceijn nije dobio predsjednicke izbore umjesto ovog debila Busa kada je bio u kampanji za ofis prije 8 godina.Ali et danas su debele guzonje izgubile od obicnne raje koja je ogorcena na njih. Bus ce otici u Historiju Amerike kao najgori predsjednik !