Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO GOD DA GA JE OBORIO NISTA NAM NIKO NEMOZEEEEEEEE ( BRACO MUSLIMANI SVI SU DUSMANI TESKI VJERUJTE ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i sirijci su je slucajno oborili, kao sto je ona slucajno zalutala Priznanje Turske: Srušena letjelica narušila zračni suverenitet Sirije Abdullah Gul, predsjednik Turske, je danas izjavio da je možda srušena turska letjelica povrijedila zračni suverenitet Sirije, javlja agencija Anadolija.
Da malo obelodanim nekima ovjde koji veze nemaju o letovima i vazdušnim prostorima. Kada se primjeti nepoznata letjelica na svom terenu, prvo se šalje izviđačka ekipa (s letjelicama) da izvidi situaciju, a u krajnjem slučaju se obara... tek kada ako piloti ne odgovaraju na upozorenja i ako se ne predstave i objasne u čemu je problem. Ovaj Avion je srušen odmah, ili možda van sirijske granice, možda u domenu Turske. još se to ne zna. Ne isključuje se ni kvar letjelice, što bi Sirijska vazdušna u ovom slučaju trebala pružiti pomoć, a ne da ga skida iz prve.
Ovo je i danas udarna vijest u svim turskim medijima. Zanimljivo je obratiti pozornost na komentare turskih čitatelja, tako primjerice na jednom od najposjećenijih portala milliyet.com.tr mnogi se pitaju \"što je naš zrakoplov uopće radio tamo?\". Također mnogi ističu kako bi gotovo svaka zemlja učinila isto, nadalje, velik broj komentatora turskih izvora navodi kako je ovo možda smisleni pokušaj za pokretanje rata kojeg - ako je suditi prema tom malom uvidu u tursku javnost - nitko ne želi. U komentarima se iznosi i ogorčenje pretpostavkom da o potencijalnom ulasku u rat sama Turska niti neće odlučiti već će za to naredba vjerojatno doći iz Washingtona.
sirija ima najpismenije vojnike od svih arapa.. sve je to skolovano u rusiji i kod nas ..
Jao što se srbadija ukakala. Turci se komešaju, a srbi potrošili sve što smo im kupili za JNA. ŠTA SADA ? Fantomčić za tren nadleti šumadiju
Nema veze jel borbeni ili izvidjacki/spijunski netreba da ide u zracni prostor druge drzave nek ga je oborio!
Bojkot turskih proizvoda, sve dok Turci ne prestanu bespogovorno sluziti cionisticko-krstaskim interesima! Erdogan = Milosevic!
Cionisti i njihove tursko-saudijske sluge konacno mozda i shvate da su izgubili rat!
hehe, cudo nisu rekli da je bio turisticki avion. :-)
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar,pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
@Mehemed, sram te bilo kako pljuješ po našim Turcima. Pa šta ako su im poslali špijunski avijon ? Šta je u tom loše ? Musliman neka zna šta je muslimanu u bašći, nema šta da se sakriva, ali neka krije od nemuslimana ! Neka te grom spali i umreš u najtežim mukama sa zmijama u stomaku !
Bravo Turci, da vas nije bilo ne bi ni nas bilo
Uhvatio bosanac zlatnog c e t n i k a i c e t n i k mu kaze: Ako me pustis ispunicu ti 3 grobnice ljudima :)
turci, zamolite vi nas cioniste da vam prodamo bespilotne letjelice, bar necete morati skupljati pilote po okolnim morima i livadama ... cuj, molim te, izvidjacki, i zbog toga ga ne bi trebalo srusiti ako udje u tudji zracni prostor ?! ovi turski islamisti fakat nista ne kontaju...
pametni ljudi.. sta ti meni koji q.ra.c imas izvidjat.. m.r.s na svoje pa izvidjaj.