Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba taj trash zabraniti za sva vremena, negativno utice na ljude!
Turbofolk - Krkani znaju zasto:)
Osobno prezirem turbo folk, ali mislim da ne treba ništa zabranjivati. Zabrane najčešće stvore kontra efekt. A realno, i 90% rock ili pop pjesama su isto bezvrijedne i maloumne kao i narodnjačke.
Hahahah... Samar za narodnjake, hehehehe
bugari su poznati kulturnjaci, odmah iza hrvata, a malo ispred srba.
srpski turbo folk je baš cool poslušajte ! http://www.youtube.com/watch?v=WS1wXM5rtgo
treba vratiti stari duh božića-religijski,danas ga mnogi slave samo iz komercijalnih razloga :D
Nek to pokusaju kod nas ako smiju. Moze narod biti bez posla, plata i sl i sve je ok, al da zabrane turbo-folk, bili bi ovdje najmasovniji protesti... :D
halo cobane otkad je trava droga?
Ja smatram da je svaka muzika zapravo muzika i da ne treba nikome govoriti sta da slusa, niti mu na bilo koji nacin zabranjivati ovo ili ono.. Svako ima pravo kuci slusati sta hoce i ono sto njega cini sretnim i potpunijim, ne mozes nekoga nazor tjerati da slusa rock/techno/folk/pop ili bilo sta drugo ako on to ne zeli.. i isto tako svaki zanr ima svoju vrijednost i svoju car.. kad bi svi o muzici razmisljali na ovaj nacin, bilo bi puno bolje..
u ovaj grad se selim najbolji na planeti :)
...\"meščini\" da je od \"trave\" mandrknulo više rokera neg\' folkera...
Primitivluk iz glava ljudi nikakve zabrane ne mogu izbaciti!!!
Dole turboflkeri, zivjeli sahtasi!!! Sid Vicious!
koji se to folkas ne drogira?
Pa turbo folk i ostala \"smeca\" sto vi nazivate vama ne valjaju??? A po svadbaam samo vam to udara, imate nesto protiv kola i kako vi to nazivate ostali seljakluk a jedva cekate da uskocite da malo zaigrate ccc. Slusaj tehno nek ti glava otekne. Svasta
pohvalno :) pitam se kad ce nasi ovako...SLDFW