Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba cekati u redu satima da bi glaso za nakog lopova..
Ovo treba kod nas a ne 70% omladine sjedi po kafanama na dan izbora a poslje kukaju ne valja vlada nema posla itd.
treba iunas uvest' pa da lijepo crtamo i šaramo po lističima, ono da bude zanimljivije
znaci nemas adekvatnu sliku za vijest samo uzmes od prosle vijesti odnosno testiranja najveceg kruzera ...
to za potrebe bugarskog voza? :)
Pa kakve veze ima ovaj Cruizer sa izborima u bugarskoj
U BiH treba uvesti obavezno glasanje pa da se svi glasaju kao koze!
hahahhahahhahah. Hajd uvedi u BiH ako smiješ ! Više od pola ih nije u BiH, jer se boravak u BiH po zakonu definiše kao mjesto gdje se NEKO ODMARA !!! :))))) Zato tri godine nema rezultata popisa :)
@Cezvik Ima veze sa svima nama jer se na osnovu prisutnih građana određuje glasačko tijelo i bira vlast svih građana a ne na osnovu uvaljenih BUGARSKIH VOZOVA na izborima! Ove bugarske vozove koriste sve stranke u BiH pa znaju o čemu je riječ !!!
I kakve clanak ima veze sa prilozenom fotografijom?
hoce da kazu da i bugari imaju izlaz na more :) isto ko i ova drzava Cule
Ocito da novinar radi na ova dva clanka 'Francuzi testiraju najveći putnički brod "Harmony of the Seas"' i ovom pa pomijeso gdje koja slika treba :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)