Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas bi ih izroko u potkoljenice da vise nikad jedno drugom ne bi mogli na nogama otic'
Gile pa nije Faćo da po koljenima puca! :D
Što je sigurno, sigurno je.
koliko ju je volio, nije stedio na njoj ni na metcima! :D
Jedina generalizacija za koju mislim da je tacna sto se tice zena je da su sve posesivne i pokusavaju napraviti od muskarca svog psa(i s obzirom na to kako su kod nas muskarci sve veci beskicmenjaci iz generacije u generaciju u tome uglavnom i uspiju)
Ne vjerujem da postoji par gdje bar jedno od njih nije imalo "izlet". Vece je varanje kad jedno drugom kazu da vole onog drugog ,a lazu ili kad zive zajedno ,a ne vole se.
A što u sebe bolan ne bio.
Najveća greška koju žena može napraviti u životu je da se uda za piz.du... Veliko je junaštvo napravio sa tim što je ispraznio šanžer na ljude koji se ne mogu braniti.. "Ili moja ili ničija" bolesna pamet primitivca...
Ne slažem se. Treba imati jaka muda da se saspe šaržer u nekoga. Čovjek ima jednostavnu logiku: "Ako smo u braku ima da se to poštuje. Ne radi mi ništa ize leđa. Ako ti se ne sviđa traži razvod i onda radi šta hoćeš." Ne mora biti "moja ili ničija" ali nemoj me praviti budalom da mi se ljudi smiju iza leđa.
Muška balkanska priča.... Muda trebaju samo za život, lako je presjeći sve... najlakše. ..aha, a recimo ako je ta žena već predala zahtjev za razvod, koji traje i po dvije godine? Ili ako je ona njega hranila godinama, pa nije htio da izgubi "zlatnu koku"? Ili ako je on nju varao redovno, pa njoj puk'o film? Ili ako je svaku noć izlazio i ostavljao je samu? To su sve poštovanja bračnih obaveza??? Jesu al' malo sutra, a velika većina vas ima takvo ponašanje u braku i još se ponosite s tim.. Ma hajde.. balkančerosi, lupajte minuse koliko hoćete.. Da je bila pametna ta žena, pa da imala oružje sa sobom, i da mu je bar uzvratila pošteno, jer je valjda znala s kim je živjela... a ovako osta bez glave, jer je loše procijenila.. jadnica. A čovjek s njom u autu je definitivno najveća žrtva.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije vrijedno godina robije.
Da je "puco" ko onaj Eric iz amerike sad bi svi bili zivi:)
i to cijeli sarzer:))
Sve su žene iste.
Tacno, zato odjebite drolje i budite pederi. Muskarci su svi vjerni i divni. :*
nisu sve iste 100%. Uvijek ima gora od gore :P
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Kakva je ovo glupost: "ljubomorni muž"? Valjda bi normalno bilo da se napiše "prevareni muž". Eto ja nisam ljubomoran ali ako bi našao ženu sa drugim zbog prevare, a ne ljubomore, bi uradio isto. Koja nepismenost klitorix-a.
bi malo sutra
Svi bi vi uradili isto, haha... Em prevarila ih zena, em pravac robija... Nema sta, mudro razmisljanje...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Trebao si ih kolega samo kroz šake propustiti. Ovako ode na robiju zbog raveku...
"Svjedoci navode da se muškarac, nakon što ih je ubio, nasmijao i otišao s mjesta zločina. " Imaces vremena da se 40 godina smjeskas u zatvoru, manijace.
mora da se i ti pucas ko luda cim ti je on ovdje jedini manijak
da da stalnoooooobjdsdksodokspdpsa, izvini jaao jsdjsdsjdiosjdisjds malo sam zauzet jdhfjdhjhjdsa ako znas ksjdksjdksjkjdjsd na sta mislim
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve zbog jedne zene. A gdje su sve one ostale?
..."mačo" zvijer...