Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne bih priznala diplomu ovog \'novinara\' recimo... Nigdje. \'Prvi aprila je na snagu stupio....\'
tupani ne shvacaju da u njemackoj NEMA POSLA, da caruju \"Zeitarbeit\" firme i da su radnici u zeitarbeitima vise siti nego gladni ... nego, zna li itko sta je Zeitarbeit ?!
Znači ko još nije kupio diplomu nek to što prije učini
U Njemackoj posla nema, sve su lazi, gleda se dlaka u jajetu, uskoro nova kriza dolazi , ma bjaaazii!
-Ko god moze nek obidje germany,jako su precizni traze u jajetu trunku dok ti omoguce da kod njih zaradis dinar ,a za putzfrau i pflege jer niko nece mjesec maksimalno dva i bjeze .
svaka cast treba ljudima dati priliku za obtrazovanje i poisao. ko god zeli da uci i radi treba mu dati sansu za samostalnost. sve pohvale i lijep pozdrav iz sarajeva
Dodji mala o sledecem prvomu, da ti lola ovjeri diplomu. Evo drzim u rukama pecat, haj pozuri ne mogu vis\' cekat !
Kad Švabe vide strucnost i znanje BH-diplomaca,brzo ce se vratiti starom zakonu.
A jel ovo vazi i za doktore iz BiH?....Mislim, raditi kao perac posudja skoro 20 godina je neprihvatljivo.