Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brutalnije sam vidio kad sam u osnovnoj bio.
al ipak su najveci pederi u Sarajevu jer ne smiju izac napolje bez torbice u kojoj je il cakija il utoka
Celo zauzeo stav,ko Bruce Lee,kad ono Deen BAckovic
ovo samo kod nas ima..
Švabino lice cenzurisano, a od očiglednog stranca vidljivo.
dileri sportski obrazovani EU kad bi došli ovi naši pa ovi čovječe nebi imali za kifle
a vidi onog crnog bijednika u odijelu, plavim patikama i kapi na glavi. ceka da nekome od one dvojice ispadne nesto pa da pokupi.
Proširenje tržišta,višak poslodavaca...
ovi dileri i lopovi su najveci ljigavci sto postoje, a jos veci ljigavci su policija sto mirno posmatra kako truju drustvo a nista ne rade, mame im se naprcym..
Waste of life.. Debile gledamo..
Pošteno! Gole pesnice pa da se vidi šta je vještina. Ovi naši odmah potežu za pojas - tipično za kukavice i ulične degenerike!
HAHAH, ali bolji je snimak se*a mostarskih studenata.
mozda djeluje zgoljo samo je jer ovaj dosta debel...a ima vjerovatno 80-85kg sto je sasvim dovoljno da se nosis sa svima
Piše im na čelo da su dileri!!. "Bild" su najgore novine u njemačkoj i niko normalan ih ne kupuje . naročito oni vole da napadaju strance i da da pišu o njima najgore.
hoće to kad prodaješ majića tip 500 a naplaćuješ ko heroin
Gledajući prljavštinu na ulici, mislio sam da je negdje BiH bio ovaj događaj.
Bar nema pistolja i nozeva
ŽGOLJI PREBI ĆELU NABILDANOG......... DAKLE SLEDI OGLAS : -TRAŽE SE RADNICI ZA RAD U FRANKFURTU .iZGLED BITAN,ODJEĆA JOŠ VIŠE .O POSLU TOKOM DOLASKA U FRANKFURT .NE ODGOVARAM NA POZIVE,RAZGOVARAM SA KANDIDATIMA SAMO AKO MI ĐOĐU NA KUĆNA VRATA.ZARADA JE 3500-3700 EURA OVISNO O UČINKU I BORBI ZA SVOJE RADNO MESTO .SMJEŠTAJ JE TAMO GDJE RADIŠ,PIĆE I HRANA,DRIJANJE AKO IMAŠ SEBI PA PLATIŠ .SAMO OZBILJNI KLJIENTI NEKA DOĐU NE MISLIM SE ZAJHEBAVATI SA GAZDAMA .