Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je sta se gubi odsijecanjem ruke, gubi se jedan lopov manje i ubacuje se strah u druge lopove koji bi isto radili. Sadašnji sistem takvog lopova drži i hrani neko vrijeme u zatvoru i pusti ga da opet krade. Druga stvar je sto se ne reže ruka, nego se odsijeca "samo" šaka te ruke. U Islamu, onome kome se odsiječe šaka, Islamska država je iz državne kase dužna isplaćivati mjesečno iznos dovoljan za život toj osobi jer ona nije u stanju izdržavati sebe više.
Podržavam , i rado bi došao da živim tu s porodicom
Tako treba.Podrška Brunejima.
Svaka cast Bruneji
Bolje biti gej nego musliman
Islam religija mira i tolerancije
fuj
Imaju oni keša vjerovatno će Amerika brzo uvest demokratiju, da se nikad ne oporave
Država se zove Brunej, a ne Bruneji.
Burneji gospoda, tako se to radi.
Prepoznali se ovi iz AI koji uglavnom uvodi demokraciju u siromasnim zemljama .. a ne smiju pisnuti Rusiji, Kini, itd itd itd .... ove kazne jesu brutalne i bez veze, odraz su i nepismenosti ... i samo im to nanosi stetetu .. da jr Spiric tamo LIK bi se dosjetio kacavendinih metoda ..
Neka rade sta god hoće između svoja četiri zida ne ulazim ni ja u to, ko vjeruje bilo kojeg Boga znaju da će biti kažnjeni, ali da to u javnosti rade, šire pogrešne vrijednosti među ljudima te propagiraju nešto što je protiv svih zakona i prirodnih i Božijih to ne treba podržavati ma o kojem god se vijeku radi. Za nas je najveće opravdanje "pa 21. je vijek", pa Bože moj šta ako je još uvijek postoje moralne i prave vrijednosti, to nije opravdanje!
Glavna proizvodnja im je nafta, očekujem USA da riješe demokratiju i u toj državi :D.
Jao ovog islama, ove zaostalosti....Samo neka ih tamo nek rade sta god hoce,
@stern da, neka islamisti ostaju u svojim zemljama i rade sta hoce. zao mi je jedino onih koji ne zele da pristaju na takvu odvratnu religiju
Sve koji ovi podrzavaju treba deportovani na Bruneje, pa neka uzivaju.