Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda zele koristiti ovu luku za iseljavanja Palestinaca u Sjeverni Kipar. Amerikanci su sponzori (ili nalogodavci cak) ovog genocida u Gazi. Nista im nije vjerovati. Ali nece uspjeti, palestinski otpor je cudo!
Kako nerealno s jedne strane saljes oruzje da ubijaju te ljude, s druge strane pravis plutajuce platforme za dostavljanje humanitarne. Koji licemjeri i sunovrat covjecanstva.
Valja sad opustošiti sve resurse zbog kojih se ovo sve i dešava tamo!
Sunovrat čovjećanstva
klasicno vrijeđanje inteligencije od strane jenkija...
Ovo je zapravo zbog nalazista prirodnog gasa u vodama Gaze! Zele da eksploatisu
ovo nesto ko kad bi Gestapo doturo humanitarnu u Brickenau i istivremeno isporucivo gas za komore u vecim kolicinama nego hranu da se slucajno ne poveca kolicina pepela
Nije ovo humanitarna luka već luka za iseljavanje Palestinaca. To je bio plan prije pola godine. Pomoć se uvijek mogla dostaviti preko gp Rafah iz Egipta, međutim Palestince Egipat ne želi