Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema meduza rilo pa da nekoga ubode. njega je opekla meduza sa svojim žarnjacima. mislim klix i njihovo prenošenje informacija je stvarno za anale.
...ma, i pčele ujedaju...zubati hajvani...
Ja sam cak cuo da i krme moze da ubode. E sad kako ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...što ti je preplanuli englez...
J9j ko je mlada ua pozadini uz kamenjar.
e moj premijeru, nemas ti pojma. Dodji kod nas da vidis kako nasi premijeri ljetuju, kakv ba suncobran s tendama se stite od sunca. za ostalo da ne pricam. kakve meduze kakvi psi niko im nista ne moze.
joj sprdancije od clanka. hvala vam sto ste me nasmijali, kako sa clankom tako i sa komentarima (Y)
- zmijuga profesoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................hepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek.. -http://www.youtube.com/watch?v=of_-AQfvi9E
Ma mi ovako bijeli uvijek na***o, meduze, alergije, opekline. Blago onima s tamnijom puti!
A ova Šapanija, jel to ona kod Jablaničkog?!
vidi premijeru suncobrana rodila ga majka. isto naši po Jadranu, svega nanijeli.
ovo je ruska neka meduza, čim bode. poslale ruje.
Pa sto nije pazio?
Zasto niko ne pise u novinama, kako je Dodika ubolo tele?
Neka malo.
Shapanya..... hehe :)
Hahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahvahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahvvvahahahahahahahahah Evo prilike da se sirotinja smije bogatunu
Zato ja i ne idem na more. Ha ja.