Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mozda? Ubijeno preko 5000 djece, preko 3000 djece bez udova, osakaceno. Preko 5000 zena ubijeno. Sta je međunarodno pravo?
Predjen je taj broj davno nazalost, ima 10.000 ubijene djece moj brate…
Nevjerovatno kako je zapadna diplomatija uspjela obesmisliti sve tekovine tih istih zapadnih vrijednosti.
Kamerum,neka Izrael pobije tvoju porodicu.Ti onsa reci :to je njegovo pravo da se brani.Nije kriv
MOZDA….raspadali se dabogda !!!
Kako mozda Ministre!!!! Pa imas li oci! Brze ubijaju i masakriraju nego njemci 42-45....
Mozda?
Mozda?!?!
Ma ja,mozda ti je i brata napravio
Nekada davno, kada su radio stanice, crno-bijeli televizori i novine (a sve bile pod vašom cenzurom) mogli ste da lažete kako i koliko ste htjeli. Danas svako u džepu ima kameru bolje rezolucije nego nekadašnje holivudske kamere i svi zločini u Gazi se snimaju i prenose "live". Tako da licemjeru britanski začepi gubicu.
Možda, možda. Zapad je ljigav..
Čuj, možda!! Izrael je načinio GENOCID!
Možda???...pa vi i amerikanci ste im to dozvolili i jos im pomazete u zločinu!
Vidi naslova HOCELI ODGOVARATI 🤣🤣🤣🤣
Vi ste im omogućili okupaciju Palestine i snosite podpunu odgovornost kao i Amerika za zločine i genocid a znate vrlo dobro da će biti poraženi
Molim vas, eto molim klix nemojte me blokirat, dozvolite samo da napišem jedan iskren komentar od srca na ovaj članak: Pu! *ebem ti mater u *ičku i svu familiju !! Smrade jedan majmunski. Ljudi ginu ko žohari pod okupacijom koju ste vi Britanci izazvali, a ti koristiš riječ možda. Idi u Gazu govno jedno pa pogledaj šta je od nje ostalo majmune.
Čuj možda 🙄
Dali je Izrael ispoštovao ijednu jedinu rezolucije Vijeća sigurnosti UN od 1948.g ?? Nije ni jednu !! To treba znati ! Oni su bahati, žive pod skutima amera i britanaca i sebe smatraju odabranim narodom a da su svi ostali stoka i njihove sluge. To je poenta svega. Mogu raditi šta hoće bez ikakve odgovornosti.