Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oh ne, jos jedan britanski zivot ostavljen u toj divljini pa to je strasno, dokle vise... ;]
koje je materine iso tamo?svi hoce slavu i pare na racun bijede onog naroda.
Njega je li niko nije zvao, a ko je sve zvao one silne novinare u BiH za vrijeme rata? Zato ne serite.
Pa sad da su braca i nisu - ja nemam brata dole. U svakom slucaju se bore protiv okupacionih snaga - to sto oni zovu borbom protiv terorizma i sta se sve iza toga krije ostaje da se vidi a istorija da zabiljezi. Ono sto u prethodnoj istoriji nije bilo jest internet i masmedij - gdje je kudikamo bilo lakse napisati svoju verziju istorije i dogadjaja a da ljudi nemaju puno nacina da to i provjere. Danas je to lako. Sto se Afganaca tice - ja ne znam za narod koji je duze u ratu - i koji se sazivio sa ratom - tako da onaj ko dole ide da ratuje mora da uzme u obzir da ima posla sa vjecnim ratnicima koji su sa malo (cijinog???) oruzja uspjeli da slome zube i mocnom SSSR-u koji i nije bas birao sredstva i nacine da ih unisti. To je sto bi cekalo bilo koga a ne samo Amere - a sto tamo ratuju treba covjek sam sebe zapitat informisat se i sl. obzirom da cisto sumnjam da su Afganistanski militanti neka ozbiljna prijetnja za \"zapad\".
Kakvi smo dobro nam je! Kad likovi ko` \"mujahid\" ubice zovu svojom bracom... Samo da znas, da ta ista braca \"tamane\" i pripadnike svog naroda koji su neistomisljenici..
dobio zadatak na mesec dana da ostaane a on osta zauvek heheeeeeeeeeeee, saljte hi jos koje na mesec dana
od kuda on dole, koga je zvao, Talibani sigurno nisu ...
haha sto ih braca tamane dole haha
steta,zalosno je ...