Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanci oduvijek bili i ostat ce najveci licemjeri u povjesti ljudske populacije.
Samo je pitanje vremena kada ce reci da vakcina ne pomaze, zivi bili pa vidjeli…
100 posto
Corona facelift edition 3.0 AMG 2021
Aha,naslovi 2022: Nova epsilon varijanta virusa zaraznija 45 puta.Ponovo zatvaranje
Prvo su bili sojevi od zivotinja, pa sojevi od drzava, sad sojevi od grckog alfabeta. I treba ovce levatiti jos narednih 10 godina, kad slijepo vjeruju medijima i politicarima.
Da se hoće jednom zaraziti oni teoretičari zavjere... Kako to da su oni vazda zdravi!?
imenjace, nit se pazim nit nosim maske i nista. nemogu ga evo nafatat! nekontam
jadan narod,sta im ovi rade.nekad me stid da sam od ljudskog roda
Ovo isto alergija na polen. Na početku je radio Flonidan, Alerix, Lostop...sad nijedan, pojavio se novi soj polena, gama teta beta elta eta alfa...naravno samo je Herbert Shelton objasnio pravi uzrok alergija a to je loša hrana i umaranje tj gubitak nervne energije.
ma hajte molim vas
Pa sta cemo hocel nas vakcine spasit? Koliko njih je sigurno? Dvije tri cetiri zauvijek?
Popusite vise lagano racku dosta vas je
Cuj ti picatog naziva "delta"
ne ide vam prodaja vakcina kako ste zamislili pa izmisljate neke nove varijante korone samo da se vi licemjeri obogatite jedan podatak u Evropi za vrijeme pandemije pojavila su se nova 22 milijardera to vam ave govori o cemu je ovdje rijec i sta ova korona predstavlja a predstavlja jedan veoma unosan biznis
samo nek se ne puca, lako cemo sa prehladom
Delta soj ne postoji, kao ni ovaj obicni izmisljeni. Mozete jos ovu godinu tjerati na maske i testove vec od iduce godine mozete slobodno pisati kazne koje nece biti placene jer prvi ja ne planiram od iduce godine postovati izmisljenost vasu.
Čuj Hankok, možda ti ministre gume prodaješ
Je*enija*
Mars u pi..u materni i vi i korona virus vise.MARS
Kakva gomila gluposti. Najbitnija je pak zadnja rečenica o vakcinama.,
Inace je jako prelazan i opasan kod bocanih osoba.